PDA

View Full Version : Using SFB47 in OB33 Interrupt


Ktn
November 2nd, 2008, 08:55 AM
Hey all. I have a few FC blocks that run well on the Siemens PLC[314C-2DP], but as soon as I add the OB33 [500ms interrupt] interrupt with a SFB47, the block doesn't download to the PLC. See attached code for the OB33. Can anyone please assist.

seppoalanen
November 2nd, 2008, 11:28 AM
I think there is only OB35 in 300-series , you can cahnge interrupt time what you like in HW-Config. Default value is 100ms.

L D[AR2,P#0.0]
November 2nd, 2008, 12:14 PM
As the previous post, check the properties of the CPU to show which cyclic interrupts are available and to set the time interval. The 314 only has OB35 as shown below:

http://www.plctalk.net/qanda/uploads/ob35009.JPG

L D[AR2,P#0.0]
November 2nd, 2008, 12:19 PM
Whereas a 317 has more interrupts available:

http://www.plctalk.net/qanda/uploads/ob35008.JPG