View Single Post
Old February 29th, 2012, 06:40 PM   #6
OkiePC
Lifetime Supporting Member
United States

OkiePC is offline
 
OkiePC's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: ENE of Nowhere Oklahoma
Posts: 9,376
Quote:
Originally Posted by jkerekes View Post
Is the driver NOT available in Linx OR did you not install it?
I did not install it outside of the normal installation of Emulate 500 and RSLinx. It is not available in the drop down list when I configure drivers.

The first time time I installed Emulate 500 in '06 on my old XP box, and the recent time a couple of months ago, I don't recall the "EMU" driver being a separate installation or optional within the RSLinx/Emulate installation. That may be the case, but I have slept since then

It's not a deal breaker, just something I noticed today when I was trying to analyze some code from a machine that was unavailable for real testing. I was able to figure out what I needed using alternate methods.

I remember installing Emulate, Logix, Linx and others a few months ago on my new Win7 machine, and I thought I tested everything, and maybe I did. A week or two ago, I had problems with RSLinx crashing very frequently, so I updated it from 2.57 to 2.59. In doing that, I may have broken the Emulate driver, and it didn't fix the crashing problem (blowing away the harmony files fixed the crashing problem).

Thanks for the help so far. I will worry about it tomorrow when I get back to work. If necessary, I may go back to RSLinx 2.57 to get it back, since the drivers I gained going to 2.59 are of no use on that PC anyhow.
__________________
It's not all the variables I am most concerned with, it's the undiscovered constants.

Last edited by OkiePC; February 29th, 2012 at 07:03 PM.
  Reply With Quote