You are not registered yet. Please click here to register!

plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!

Go Back - Interactive Q & A > - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Thread Tools Display Modes
Old August 24th, 2016, 04:59 PM   #1

rashid.af12 is offline
Join Date: Aug 2016
Location: kolkata
Posts: 1
hmi checksum error. and rtc function failed

Hi ... I am very new to plc and hmi use
I have a old sysytem of footwear machine in which hutachi cpu02h22hb cpu is installed with diaplay of hitech......
When ever i try to on the sysytem it stop with message as source code checksum none
And rtc function failed ....

Kindly help as what can be done to overcome the problem
I have attached 📷 of the hmi
  Reply With Quote
Old March 8th, 2018, 12:52 PM   #2

msalman is offline
Join Date: Mar 2018
Location: ibd
Posts: 3
found solution?
  Reply With Quote
Jump to Live PLC Question and Answer Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 10:35 AM.