You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old November 9th, 2017, 08:56 AM   #1
Damien1
Member
Canada

Damien1 is offline
 
Join Date: Nov 2017
Location: Quebec
Posts: 6
FactoryTalk Directory

Hello,

I have a FactoryTalk View SE 8.10 system. There is one server who holds the HMI Server and there is one client connected to the server. Everything were fine but after a long power shortage (UPS goes down), a bug appears. The HMI server is still working fine and the faceplate can be controlled from the client like before, but there is a message that comes each minutes in the log window at the bottom of the FactoryTalk View SE Client :

Quote:
Error: HRESULT = "0x00000000" Location = ".\RNADirServerProxy.cpp, Line: 16838".
The connection to the FactoryTalk Directory has been restored.
Error: HRESULT = "0x80072746" Location = ".\RNADirServerProxy.cpp, Line: 17452".
The connection to the FactoryTalk Directory has been lost.
I tried to repair FactoryTalk Services Platform with no changes. When I try to configure FactoryTalk Local Directory on the server side (run as Administrator), I get an error :

Quote:
Unable to backup existing LocalReconfigure Directory to file folder C:\ProgramData\Rockwell\RNAServer\Backups\LocalRec onfigure2891.bak.

Exception from HRESULT : 0x80042034
Is there anything I can do to resolve this without reinstalling everything ?

Thanks a lot,

Damien
  Reply With Quote
Old November 9th, 2017, 09:13 AM   #2
widelto
Member
Colombia

widelto is offline
 
widelto's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: barranquilla
Posts: 2,512
How are they interconnected ?, are you using a workgroup ?, have you check that connection?. Have you tried to log off from FT and back to log on.?
__________________
My two cents.
  Reply With Quote
Old November 9th, 2017, 09:34 AM   #3
widelto
Member
Colombia

widelto is offline
 
widelto's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: barranquilla
Posts: 2,512
Try reinstalling factory automation platform.
__________________
My two cents.
  Reply With Quote
Old November 24th, 2017, 08:35 AM   #4
Damien1
Member
Canada

Damien1 is offline
 
Join Date: Nov 2017
Location: Quebec
Posts: 6
I tried reinstalling FactoryTalk Services Platform and it doesn't change anything. But I found this tool in the Knowledgebase and it was successful after using it.

https://rockwellautomation.custhelp....il/a_id/577717
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FactoryTalk Private Directory error MartyMaucher LIVE PLC Questions And Answers 2 March 24th, 2018 03:44 AM
Unable to change FactoryTalk Directory Location phuz LIVE PLC Questions And Answers 2 May 26th, 2016 09:56 AM
FT View SE Editing Without License Mark Cole LIVE PLC Questions And Answers 9 November 22nd, 2014 09:03 AM
AB factorytalk Directory lost Mr_SF LIVE PLC Questions And Answers 2 October 16th, 2013 03:35 PM
RS Linx Classic Read Only ronman LIVE PLC Questions And Answers 26 October 11th, 2013 09:44 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:59 AM.


.