You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old December 15th, 2017, 07:25 AM   #1
IdealDan
Member
Malaysia

IdealDan is offline
 
Join Date: May 2017
Location: MA
Posts: 223
Rockwell knowledge Base/ PB32-FTVME issue

Hi Friends!
I'm stuck on my HMI Migration project, and I have tried checking out on Rockwell's Knowledge Base But I can't login. I've tried using another Browser as suggested on previous thread yet no joy. Is there a way out on this as my boss is not happy with me now.
MeanWhile, I was stuck at this error:
''Bit Array tags are not supported. Tag will be converted as a memory tag. ''

Actually I have change them from Bit Array of PanelBuilder32 to INT on Tag DataBase of Factory Talk, but I'm lost as regards to the remaining correction to this error. WHO COULD SHOW ME LOVE PLEASE? I can even credit token via paypal as an Appreciation please..... I NEED THIS HELP!!!
  Reply With Quote
Old December 15th, 2017, 07:29 AM   #2
Dravik
Member
United States

Dravik is offline
 
Join Date: Jun 2008
Location: New York
Posts: 1,327
It depends on what the bit array was doing in your old program.

http://www.plctalk.net/qanda/archive...p/t-93915.html
http://www.plctalk.net/qanda/archive...p/t-74609.html

Those threads discuss similar things and provide some insight on how to proceed.
  Reply With Quote
Old December 15th, 2017, 07:36 AM   #3
IdealDan
Member
Malaysia

IdealDan is offline
 
Join Date: May 2017
Location: MA
Posts: 223
Quote:
Originally Posted by Dravik View Post
It depends on what the bit array was doing in your old program.

http://www.plctalk.net/qanda/archive...p/t-93915.html
http://www.plctalk.net/qanda/archive...p/t-74609.html

Those threads discuss similar things and provide some insight on how to proceed.
Thanks for responding Bro, I have actually gone to those threads but unfortunately, I have not really figured out the exact thing to do, could you please help me with further insights?
Those tags involved are Analog Tags.
I will appreciate your support please
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ML1400 Series B change to series A in RSLogix500 CnMEngineering LIVE PLC Questions And Answers 10 July 31st, 2015 06:16 AM
Micrologix 1400 base outputs issue with Multihop H2Otbaker LIVE PLC Questions And Answers 1 May 28th, 2014 09:32 AM
RA's knowledge base access Mihir_007 LIVE PLC Questions And Answers 5 April 9th, 2014 12:17 AM
Knowledge Base System The Plc Kid LIVE PLC Questions And Answers 5 June 29th, 2012 06:33 PM
Mitsubishi PLC - Ext Base not detect zai_jnr LIVE PLC Questions And Answers 3 May 2nd, 2011 07:51 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:48 AM.


.