You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old December 18th, 2017, 02:42 AM   #1
DuncanC
Member
South Africa

DuncanC is offline
 
Join Date: Dec 2017
Location: Pretoria
Posts: 2
Versa Pro Printout or Conversion

Good Day,

I am hoping someone can help me.
I saw from some earlier posts that you converted a Versa Pro program to a pdf file for another member. I am in the same situation.

I have a .flb file that I cannot open with my copy of Proficy to be able to get a printout.

I've attached two projects that I desperately need the printout for.

Any assistance will be greatly appreciated.
Thanking you in advance.
Attached Files
File Type: zip PLC.zip (113.6 KB, 3 views)
  Reply With Quote
Old December 19th, 2017, 08:40 AM   #2
Steve Bailey
Lifetime Supporting Member + Moderator
United States

Steve Bailey is offline
 
Steve Bailey's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: The boondocks of Western Massachusetts USA
Posts: 6,537
Here are the pdfs of the ladder logic.
Attached Files
File Type: pdf Ward_2.pdf (132.1 KB, 11 views)
File Type: pdf Ward_1.pdf (351.2 KB, 8 views)
  Reply With Quote
Old December 19th, 2017, 09:37 AM   #3
DuncanC
Member
South Africa

DuncanC is offline
 
Join Date: Dec 2017
Location: Pretoria
Posts: 2
You are a legend, I cannot thank you enough. I really appreciate it.
  Reply With Quote
Old December 19th, 2017, 09:41 AM   #4
Sapper307
Member
United States

Sapper307 is offline
 
Join Date: Nov 2017
Location: Maryland
Posts: 91
Steve, did you print that from ProficyME? I remember being able to print from VersaPro, but for some reason I cant figure it out in ME.
  Reply With Quote
Old December 19th, 2017, 09:50 AM   #5
Steve Bailey
Lifetime Supporting Member + Moderator
United States

Steve Bailey is offline
 
Steve Bailey's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: The boondocks of Western Massachusetts USA
Posts: 6,537
For some reason, I was not able to import the VersaPro file from DuncanC into PME, so I printed from VP.
Normally I would have imported the project into PME for two reasons. First, I have VersaPro installed on an older computer which I have to find in a dark closet and blow the dust off before each use. Second, when I do try to print from VP, I always forget that it doesn't play nice with the Adobe printer driver and I need to use an alternative pdf printer driver.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Versa Pro Printout or Conversion Alan Case LIVE PLC Questions And Answers 5 June 20th, 2016 06:25 PM
Versa pro and CPU351 jcp LIVE PLC Questions And Answers 1 March 18th, 2011 12:54 PM
Open/import Proficy Machine Edition Project in Versa Pro software JNS LIVE PLC Questions And Answers 2 October 23rd, 2010 08:51 AM
opening a versa pro file in Proficy Machine Edition moeen LIVE PLC Questions And Answers 2 February 22nd, 2010 08:23 AM
versa pro back to LM90 LIVE PLC Questions And Answers 8 December 28th, 2004 09:29 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:19 PM.


.