You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old December 31st, 2017, 03:48 AM   #1
razmis
Member
Israel

razmis is offline
 
Join Date: Mar 2017
Location: Hadera
Posts: 15
12" multi communication touch panel

I'm looking for a 12" touch panel that will have the following communication options (or, at least, 2 of them):
1. Modbus TCP
2. Ethernet/IP
3. Profinet

What can you recommend me?
  Reply With Quote
Old December 31st, 2017, 04:31 AM   #2
Ih8Siemens
Lifetime Supporting Member
United States

Ih8Siemens is offline
 
Join Date: Dec 2017
Location: NoDak
Posts: 46
I am an allen Bradley fan boy (see username) and love the panelview 1250’s
  Reply With Quote
Old December 31st, 2017, 04:33 AM   #3
Ih8Siemens
Lifetime Supporting Member
United States

Ih8Siemens is offline
 
Join Date: Dec 2017
Location: NoDak
Posts: 46
Quote:
Originally Posted by razmis View Post
I'm looking for a 12" touch panel that will have the following communication options (or, at least, 2 of them):
1. Modbus TCP
2. Ethernet/IP
3. Profinet

What can you recommend me?
Actually, now I am curious why are you looking for one with - modbus port? Or do you mean one that just handles the protocol?
  Reply With Quote
Old December 31st, 2017, 05:04 AM   #4
razmis
Member
Israel

razmis is offline
 
Join Date: Mar 2017
Location: Hadera
Posts: 15
Quote:
Originally Posted by Ih8Siemens View Post
Actually, now I am curious why are you looking for one with - modbus port? Or do you mean one that just handles the protocol?
Not modbus port, Modbus TCP protocol
  Reply With Quote
Old December 31st, 2017, 05:11 AM   #5
Ih8Siemens
Lifetime Supporting Member
United States

Ih8Siemens is offline
 
Join Date: Dec 2017
Location: NoDak
Posts: 46
Ok, I was gonna say that’s unique. Panelview will definitely cover you. What are you bringing in on modbus? And are you trying to animate or just show raw value?
  Reply With Quote
Old December 31st, 2017, 05:13 AM   #6
razmis
Member
Israel

razmis is offline
 
Join Date: Mar 2017
Location: Hadera
Posts: 15
Quote:
Originally Posted by Ih8Siemens View Post
Ok, I was gonna say thatís unique. Panelview will definitely cover you. What are you bringing in on modbus? And are you trying to animate or just show raw value?
Basic commands and values
  Reply With Quote
Old December 31st, 2017, 06:29 AM   #7
Lare
Member
Finland

Lare is offline
 
Join Date: Jan 2006
Location: Finland
Posts: 1,011
Siemens touchpanels
Schneider Vijeo designer range, HMIGTO 6315 or other 12"?
Proface panels
  Reply With Quote
Old December 31st, 2017, 07:27 AM   #8
PLC
Member
United States

PLC is offline
 
Join Date: Sep 2002
Location: NC
Posts: 204
Siemens comfort panel TP1200
Much better than AB and less expensive
  Reply With Quote
Old December 31st, 2017, 08:16 AM   #9
JBA-DK
Member
Denmark

JBA-DK is offline
 
Join Date: Sep 2015
Location: Haderslev
Posts: 51
Do you have any software and experience with these hmi's? Is it a project for a costumer and do you're costumer have a preference brand?
  Reply With Quote
Old December 31st, 2017, 09:18 AM   #10
boneless
Lifetime Supporting Member + Moderator
United States

boneless is offline
 
Join Date: Feb 2008
Location: OKC
Posts: 1,434
Will Siemens do Ethernet/IP?
  Reply With Quote
Old December 31st, 2017, 10:17 AM   #11
JRW
Member
United States

JRW is offline
 
JRW's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Upstate South Cackalacky
Posts: 1,621
Yes- definitely on the Comfort panels
  Reply With Quote
Old January 1st, 2018, 03:01 AM   #12
razmis
Member
Israel

razmis is offline
 
Join Date: Mar 2017
Location: Hadera
Posts: 15
Quote:
Originally Posted by boneless View Post
Will Siemens do Ethernet/IP?
I know they have certain devices that support Ethernet/IP
  Reply With Quote
Old January 1st, 2018, 05:42 AM   #13
JesperMP
Lifetime Supporting Member + Moderator
Denmark

JesperMP is offline
 
JesperMP's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Copenhagen.
Posts: 13,220
Do you have to run these protocols simultanously, or would different protocols be for different projects ?
__________________
Jesper
3 strikes and you're out
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keyence VT3-W4M Touch Panel Communication Error renHiatus LIVE PLC Questions And Answers 1 February 11th, 2013 06:59 AM
Communication MP277 Multitouch Panel with S7-300 Program serromacher LIVE PLC Questions And Answers 6 September 21st, 2010 06:11 AM
Proface Touch Panel can be link to RSEmulator5000 or not? Exhotic LIVE PLC Questions And Answers 0 July 30th, 2010 02:36 AM
Allen Bradley Panel View Plus 700 Touch Screen HMI Vipin LIVE PLC Questions And Answers 4 February 27th, 2010 02:58 PM
Siemens Touch Panel Tag Help GTX LIVE PLC Questions And Answers 6 December 2nd, 2003 08:26 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:07 AM.


.