You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old January 2nd, 2018, 11:40 AM   #1
stu
Member
England

stu is offline
 
stu's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: England
Posts: 613
ftv studio can't upload or download?

Hi guys
I have a quick question , I have an issue where when I go to transfer to a pvp 1250 I canít download or upload ? I can test the screen on line but when I try and transfer it doesnít transfer? And times out?
Any ideas, this has worked in the past , it is version 8 ftv studio
Thanks Stu
  Reply With Quote
Old January 2nd, 2018, 12:31 PM   #2
Ken Roach
Lifetime Supporting Member + Moderator
United States

Ken Roach is online now
 
Ken Roach's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 14,161
Any chance you somehow deleted all the drivers on the terminal, including the RSLinx Enterprise Ethernet driver ?

My understanding is that RSLinx Enterprise is actually the comms link between the development PC and the PV+ terminal. It's not FTP or some other file transfer protocol.

The fix in such a case is to use the onscreen menus to reset the drivers to defaults.
  Reply With Quote
Old January 2nd, 2018, 12:39 PM   #3
stu
Member
England

stu is offline
 
stu's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: England
Posts: 613
I set up coms shortcut again in enterprise and had the test play made works with data,etc
But still no download?
Thanks stu
  Reply With Quote
Old January 2nd, 2018, 12:50 PM   #4
sthompson
Lifetime Supporting Member + Moderator
Canada

sthompson is offline
 
sthompson's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Vernon, BC
Posts: 1,838
Does FTView ME give you an Error Number and Text Error when the Upload/Download fails?

Stu....
__________________
There's never time to do it right, but there is always time to do it over!
No trees were killed in the creation of this message.
However, many electrons were terribly inconvenienced.
  Reply With Quote
Old January 2nd, 2018, 12:54 PM   #5
stu
Member
England

stu is offline
 
stu's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: England
Posts: 613
It did have an error but I can’t remember,I will check again tomorrow , thanks Stu
  Reply With Quote
Old January 3rd, 2018, 05:14 AM   #6
stu
Member
England

stu is offline
 
stu's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: England
Posts: 613
I have found the issue guys IP address had a number missing on the enterprise short cut
My fault fat fingers
Thanks for your help
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upload / Download recipe in FTV ME 8.0 on startup neos LIVE PLC Questions And Answers 1 June 14th, 2017 10:36 PM
FTV SE v9 download, Am I missing something? Mr.Adam LIVE PLC Questions And Answers 2 March 13th, 2017 03:17 PM
RSlogix 5000, Cant Upload Or Download. dhuber LIVE PLC Questions And Answers 1 January 9th, 2014 12:40 PM
Step7 upload hardware then download question HJTRBO LIVE PLC Questions And Answers 3 July 27th, 2012 07:09 AM
Siemens Starter upload download Kataeb LIVE PLC Questions And Answers 10 October 8th, 2008 01:14 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:19 PM.


.