You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old January 3rd, 2018, 03:42 PM   #16
widelto
Member
Colombia

widelto is offline
 
widelto's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: barranquilla
Posts: 2,539
Paully:

Thanks for your post, I got my new AOI working.
__________________
My two cents.
  Reply With Quote
Old January 4th, 2018, 11:50 AM   #17
muds
Member
Pakistan

muds is offline
 
Join Date: Apr 2014
Location: karachi
Posts: 70
thanks,,i m doing it with RTO, its +-2 toll.. no problem in this.

i m using counter to min and hours, how can i make my counter retentive?

an secondly most imp question, i want to call this time around 15-20 times, is there any way to create function block in rslogix 5K, as in siemens??
  Reply With Quote
Old January 4th, 2018, 12:14 PM   #18
the_msp
Lifetime Supporting Member
United Kingdom

the_msp is offline
 
the_msp's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Northern Ireland
Posts: 618
Build the logic into an AOI
__________________
Regards,

Patrick

https://www.youtube.com/user/MrMatrixEngineering
  Reply With Quote
Old January 5th, 2018, 12:01 AM   #19
daba
Lifetime Supporting Member + Moderator
United Kingdom

daba is offline
 
daba's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: uk
Posts: 4,341
Quote:
Originally Posted by muds View Post
thanks,,i m doing it with RTO, its +-2 toll.. no problem in this.

i m using counter to min and hours, how can i make my counter retentive?
A counter is retentive
__________________
___________________________
ControlLogix & SLC Training
a-b train ltd.
abtrain@tiscali.co.uk
www.abtrain.co.uk
tel: 07506 73 9999
nil illegitimi carborundem


  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1 sec pulse bit running up my ADD instruction to fast Snap25 LIVE PLC Questions And Answers 12 April 20th, 2015 11:39 AM
Foxboro CFT50 pulse output 95ee32069 LIVE PLC Questions And Answers 0 January 6th, 2011 01:24 PM
5 Sec Clock Pulse bit timmer shresp LIVE PLC Questions And Answers 1 November 6th, 2007 08:29 AM
Pulse Count - not exactly what flowmeter says it should be (Logix 500) TimD LIVE PLC Questions And Answers 9 October 2nd, 2007 09:55 PM
s7-200 High Speed Pulse Output / Counter hawkeyen2001 LIVE PLC Questions And Answers 0 September 19th, 2007 07:28 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:47 AM.


.