You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old January 29th, 2018, 08:19 AM   #1
MHammer
Member
Denmark

MHammer is offline
 
MHammer's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: Midjutland, Denmark
Posts: 20
RSLogix 5k - Search not showing alle

Hi

I have a problem with the search function in Factory Talk View. The menu is not showing everything. See attached image.

I'm missing out on some properties that maybe could come in handy some time. Does anyone of you know a solution to let it show all?

I am not able to scroll down or anything.

Thx

//Hammer
Attached Images
File Type: jpg Menu_not_showing_everything.jpg (22.2 KB, 30 views)
__________________
Helpful? Rate it.
Solved? Post it.
Idiot? Shut up.

Last edited by MHammer; January 29th, 2018 at 08:35 AM. Reason: Changed RSLogix 5k to Factory Talk View
  Reply With Quote
Old January 29th, 2018, 08:31 AM   #2
JohnCalderwood
Member
Scotland

JohnCalderwood is offline
 
Join Date: Feb 2014
Location: Stirling
Posts: 617
What version of 5000 are you running?
  Reply With Quote
Old January 29th, 2018, 08:34 AM   #3
MHammer
Member
Denmark

MHammer is offline
 
MHammer's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: Midjutland, Denmark
Posts: 20
Lightbulb FactoryTalk View NOT RSlogx 5k as mentioned.

Quote:
Originally Posted by JohnCalderwood View Post
What version of 5000 are you running?
I'm a retard, my problem is in Factory Talk View and NOT RSLogix as i wrote......

My FCView version is
Release no.: 9.00.00 (CPR 9SR 9)
Build no.: 241
__________________
Helpful? Rate it.
Solved? Post it.
Idiot? Shut up.

Last edited by MHammer; January 29th, 2018 at 09:13 AM.
  Reply With Quote
Old January 29th, 2018, 08:35 AM   #4
JohnCalderwood
Member
Scotland

JohnCalderwood is offline
 
Join Date: Feb 2014
Location: Stirling
Posts: 617
No wonder I was confused........
  Reply With Quote
Old January 29th, 2018, 09:12 AM   #5
MHammer
Member
Denmark

MHammer is offline
 
MHammer's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: Midjutland, Denmark
Posts: 20
Quote:
Originally Posted by JohnCalderwood View Post
No wonder I was confused........
Haha So I'm guessing you do not have an answer to my problem?
__________________
Helpful? Rate it.
Solved? Post it.
Idiot? Shut up.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2 out of n voting block in RSlogix 5k asim_rana LIVE PLC Questions And Answers 44 January 26th, 2016 08:40 AM
trending with RSLogix 5k unsaint32 LIVE PLC Questions And Answers 2 March 23rd, 2014 05:43 PM
configuring ftv and rslogix 5k to use same df1 connection david90 LIVE PLC Questions And Answers 2 February 18th, 2014 11:15 AM
RSLogix 5000 V15 Features Samneggs LIVE PLC Questions And Answers 18 April 20th, 2006 06:45 PM
RSLogix 500 Search Imi'ike LIVE PLC Questions And Answers 3 April 26th, 2005 05:24 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:19 AM.


.