You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old March 7th, 2018, 03:14 AM   #1
yang83
Member
Malaysia

yang83 is offline
 
Join Date: Mar 2018
Location: malaysia
Posts: 4
Qseries-reset output.

Hi there.
I have a problem on a Q series mitsubishi QooUCPU.
Here the ladder go.
Ld sm403
Out t11 k2
Ld m200 and not l110w
Ld m503
Ld not m504
And t11
Out rst L1100

While power turn off and on back, the rst output will always
On before the timer contact on.(i try adding timer count to
50 so i can monitor)
Only if i put sm401 between the output and the contact
Then only can stop the rst on.
Is there any way(beside putting sm401) to let rst dont
On so fast. And only on after all those contact on.like usual
?
Tq
  Reply With Quote
Old March 7th, 2018, 03:30 AM   #2
yang83
Member
Malaysia

yang83 is offline
 
Join Date: Mar 2018
Location: malaysia
Posts: 4

http://i65.tinypic.com/x6iw2.jpg
  Reply With Quote
Old March 7th, 2018, 03:33 AM   #3
yang83
Member
Malaysia

yang83 is offline
 
Join Date: Mar 2018
Location: malaysia
Posts: 4
  Reply With Quote
Old March 7th, 2018, 08:18 AM   #4
titanspark76
Member
United States

titanspark76 is offline
 
Join Date: Oct 2016
Location: TN
Posts: 21
I believe L1100 will be highlighted like it's being reset as long as L1100 is off regardless of if the preceding logic is true or not. Also it will be difficult for you to monitor a timer quickly after powering up the unit because it will take your PC a moment to connect. I would suggest the following test. Make sure L1100 is set and have it turn on an output you can monitor on an output card (Yxx). Cycle power and watch the output. It should stay on for 5 seconds as your code is written assuming the logic preceding the T11 contact is true.
  Reply With Quote
Old March 7th, 2018, 06:07 PM   #5
yang83
Member
Malaysia

yang83 is offline
 
Join Date: Mar 2018
Location: malaysia
Posts: 4
Thanks for the idea.
I will try to write the similiar programme to a
a series cpu plc and test for it. Wanna try to isolate it first.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AB PID best way to reset output to specific value mrmick22 LIVE PLC Questions And Answers 9 October 6th, 2017 09:47 AM
Micro 850 Accumulator reset Jody Collins LIVE PLC Questions And Answers 0 February 8th, 2017 09:20 AM
Relay Output Module vs. AC Output Module smohamed LIVE PLC Questions And Answers 10 March 18th, 2008 11:52 PM
Encoder output types Orn Jonsson LIVE PLC Questions And Answers 10 May 9th, 2007 04:25 PM
Basic Timer Setup th1nker LIVE PLC Questions And Answers 17 January 25th, 2005 10:00 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:59 PM.


.