You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old May 14th, 2013, 03:35 AM   #1
hossam saad
Member
Saudi Arabia

hossam saad is offline
 
Join Date: Aug 2011
Location: saudia arabia
Posts: 4
password for siemens s7 300 and s7 400

i have problem with some project that the customer ask to retreive the password from the s7 300 ... could you please help me in this ??
  Reply With Quote
Old May 14th, 2013, 03:41 AM   #2
Zane_Terblanche
Member
United Kingdom

Zane_Terblanche is offline
 
Join Date: Dec 2012
Location: Newcastle
Posts: 63
Hello Hossam could the original creator of the project not give you the password?
  Reply With Quote
Old May 14th, 2013, 03:44 AM   #3
hossam saad
Member
Saudi Arabia

hossam saad is offline
 
Join Date: Aug 2011
Location: saudia arabia
Posts: 4
thank you for you replay
no , i can not get it from him and this is item from big qoutation and i must solve this point
  Reply With Quote
Old May 14th, 2013, 03:47 AM   #4
Zane_Terblanche
Member
United Kingdom

Zane_Terblanche is offline
 
Join Date: Dec 2012
Location: Newcastle
Posts: 63
Im sorry Hossam but you may find that you will not get any help on here if what you are trying to do is crack the password, your best option is to resolve the issue with the project creator and continue from there. Good luck
  Reply With Quote
Old May 14th, 2013, 03:52 AM   #5
hossam saad
Member
Saudi Arabia

hossam saad is offline
 
Join Date: Aug 2011
Location: saudia arabia
Posts: 4
really , i am not trying to crack the password but the customer ask for two extra items in the scada wonderware application qoutation:
1- is to upload the siemens application and have safe copy just in case of failure
2-is to retreive the password for certian siemens station
  Reply With Quote
Old May 14th, 2013, 04:06 AM   #6
JesperMP
Lifetime Supporting Member + Moderator
Denmark

JesperMP is offline
 
JesperMP's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Copenhagen.
Posts: 13,191
You have to contact the original vendor to get a backup MMC card with the program preloaded.

Access to PLCs from a subsupplier should be agreed upon at the contract negotiations.
You may still be able to get a backup of the PLC program. If there is sensitive know-how that the vendor do not want to distribute freely, they could encrypt the sensitive blocks with "block privacy".
__________________
Jesper
3 strikes and you're out
  Reply With Quote
Old May 14th, 2013, 04:07 AM   #7
hossam saad
Member
Saudi Arabia

hossam saad is offline
 
Join Date: Aug 2011
Location: saudia arabia
Posts: 4
thank you .
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
S7 300 - Reset PLC password - URGENT Snail.cz LIVE PLC Questions And Answers 11 July 8th, 2011 11:14 PM
S7 300 password altafjamadar LIVE PLC Questions And Answers 6 January 31st, 2011 02:40 AM
Choosing S7 300 or 400 Plc_User LIVE PLC Questions And Answers 19 December 10th, 2009 05:48 PM
S7 300 CPU password protected itechsupp LIVE PLC Questions And Answers 5 February 3rd, 2009 03:25 AM
s7 300 and 400 master slaving moazzim LIVE PLC Questions And Answers 16 April 10th, 2007 05:52 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:14 PM.


.