You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old March 10th, 2018, 06:33 AM   #1
Usama_maqsod
Member
Pakistan

Usama_maqsod is offline
 
Join Date: May 2016
Location: Lahore
Posts: 26
Factory Talk view License Ownership change

what if i transfer the Factory Talk view License Ownership to my client's name whether i have to reinstall the factory talk view software??

Please someone can explain?
  Reply With Quote
Old March 10th, 2018, 12:40 PM   #2
daba
Lifetime Supporting Member + Moderator
United Kingdom

daba is offline
 
daba's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: uk
Posts: 4,258
When you "transfer ownership" it just changes the records at RA.

Your client can then either....

1. Take ownership of the activation, by re-hosting to their PC, and setting it up as an "activation server". You will then be able to "borrow" the activation while you are on your client's site.

2. Take ownership of the activation, by re-hosting to an "activation dongle" (purchase necessary). The dongle can then be used to activate any single PC to legally run one instance of the software.

3. Let you keep the activation on your PC. Wise to get it in writing that they are letting you use the activation.

You won't need to re-install any software packages, everything is done through FactoryTalk Activation Manager.

Please note that 1 Activation will only allow 1 software package to be activated at any one time to abide by the rules.
__________________
___________________________
ControlLogix & SLC Training
a-b train ltd.
abtrain@tiscali.co.uk
www.abtrain.co.uk
tel: 07506 73 9999
nil illegitimi carborundem


  Reply With Quote
Old March 13th, 2018, 02:50 AM   #3
Usama_maqsod
Member
Pakistan

Usama_maqsod is offline
 
Join Date: May 2016
Location: Lahore
Posts: 26
Thank You very much for your kind support,I will let you/other members know after completing the tasks.......
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Factory Talk View ME screen issues Daandine LIVE PLC Questions And Answers 2 July 24th, 2016 09:39 AM
Batch Deleting Applications saved in Factory Talk view Mahcine Edition?? darkmxhp LIVE PLC Questions And Answers 5 May 17th, 2013 10:03 AM
I Can't create a runtime in Factory Talk View ME v6.0 danielplcsnet LIVE PLC Questions And Answers 4 June 7th, 2011 06:51 AM
How fast do the tags update in factory talk View SE sunnyvaleplc LIVE PLC Questions And Answers 1 April 13th, 2011 06:31 PM
RS View Studio Is It Compatible With Factory Talk View? randy741985 LIVE PLC Questions And Answers 8 February 7th, 2010 10:55 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:51 AM.


.