You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old July 10th, 2018, 03:26 PM   #16
Bullzi
Lifetime Supporting Member
United States

Bullzi is offline
 
Join Date: Jun 2012
Location: Colorado
Posts: 1,313
Yes this one is for a L20A and it is documented much better than the other one.

This should do the trick.
__________________
There is never enough money to do it right but there is always enough money to do it again.
  Reply With Quote
Old July 11th, 2018, 10:02 AM   #17
SLC500_NOOB
Member
United States

SLC500_NOOB is offline
 
Join Date: Jul 2018
Location: Santa Rosa, California
Posts: 11
Thanks Bullzi - would it be possible for you to send me a PDF print out of the L20A program? I would like to check it against the schematic I have for the wrapping machine.
  Reply With Quote
Old July 11th, 2018, 12:09 PM   #18
Bob O
Member
United States

Bob O is offline
 
Join Date: May 2003
Location:
Posts: 1,574
File is to large to post. Send a PM with an email and it will be sent.
  Reply With Quote
Old July 11th, 2018, 03:01 PM   #19
Bullzi
Lifetime Supporting Member
United States

Bullzi is offline
 
Join Date: Jun 2012
Location: Colorado
Posts: 1,313
Looks like Bob got you taken care of. How are you planning on getting the program into the L20?
__________________
There is never enough money to do it right but there is always enough money to do it again.
  Reply With Quote
Old July 11th, 2018, 03:26 PM   #20
SLC500_NOOB
Member
United States

SLC500_NOOB is offline
 
Join Date: Jul 2018
Location: Santa Rosa, California
Posts: 11
Bob has my email and I will watch for his PDF. At this point, I believe that I have come full-circle. Although with your help, and the help of the community, I am much better off than I was. I am back to my original problem of how do I get the program into the SLC500 PLC. While I am tempted to go with a more modern (ML 1100) PLC, I prefer the less invasive approach of programming and installing a memory module with the verified program. My best hope is to find someone that can program the Memory Module for me.
  Reply With Quote
Old July 11th, 2018, 06:38 PM   #21
Bullzi
Lifetime Supporting Member
United States

Bullzi is offline
 
Join Date: Jun 2012
Location: Colorado
Posts: 1,313
I have a idea that might work for you. I sent you a private message. Check your private messages at the top left of the page under your name.
__________________
There is never enough money to do it right but there is always enough money to do it again.
  Reply With Quote
Old July 12th, 2018, 06:51 AM   #22
Bob O
Member
United States

Bob O is offline
 
Join Date: May 2003
Location:
Posts: 1,574
Email has been sent and I apologize for the delay!
  Reply With Quote
Old July 12th, 2018, 10:17 AM   #23
SLC500_NOOB
Member
United States

SLC500_NOOB is offline
 
Join Date: Jul 2018
Location: Santa Rosa, California
Posts: 11
Bob, Thanks for creating the PDF for me. I am reviewing this now.
  Reply With Quote
Old July 12th, 2018, 10:38 AM   #24
Caveman
Member
United States

Caveman is offline
 
Caveman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cadiz, Kentucky
Posts: 193
I found a memory module in a 5/02. 1747 M2 ser A. And another 1747-L40C unused.
Maybe Ken Roach could answer this.
If I load your program with eprom in the L40, would it still work in the L20?
If it would work I’ll mail/ship this to you, No charge.
__________________
Farmer PLC Tech
  Reply With Quote
Old July 13th, 2018, 11:59 AM   #25
Caveman
Member
United States

Caveman is offline
 
Caveman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cadiz, Kentucky
Posts: 193
Did you get it figured out?
If not, I’ll tell you what I have done, that is doable.
__________________
Farmer PLC Tech
  Reply With Quote
Old July 16th, 2018, 03:04 PM   #26
SLC500_NOOB
Member
United States

SLC500_NOOB is offline
 
Join Date: Jul 2018
Location: Santa Rosa, California
Posts: 11
Caveman - Thanks for your very generous offer. I am shipping the PLC (with a Memory Module installed) to Bullzi for programming. I will let you know how this works out.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Loading program from Memory Module MicroLogix 1200 dabigg LIVE PLC Questions And Answers 2 June 8th, 2016 03:39 AM
HELM HM1520 Strain Gage module & load cell help bkottaras LIVE PLC Questions And Answers 2 January 15th, 2012 12:38 PM
SLC500 memory module... DAN_JO LIVE PLC Questions And Answers 2 May 17th, 2010 03:20 PM
Data Tables bosshen LIVE PLC Questions And Answers 5 April 28th, 2003 07:30 PM
SLC 5/03 data loss andydaoust LIVE PLC Questions And Answers 1 October 10th, 2002 07:38 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:57 PM.


.