You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old September 21st, 2022, 01:57 PM   #1
jdbrandt
Lifetime Supporting Member
United States

jdbrandt is offline
 
jdbrandt's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Pennsylvania
Posts: 1,176
Kinetics 6000-fiber; how to jumper out a drive?

{Old Indramat guy here} (*)
How do you 'jumper out', logically, a drive on a Kinetics 6000?

For example, I have a Power Module (Node 20) and three axis modules (Nodes 22, 24, 26), and want to isolate Node 26.
I move the last fiber connector, eliminating the last axis module, but completing the loop.
Logically, I should be (*) able to just disable/inhibit Node 26.

Nothing I tried worked.

What am I doing wrong?
__________________
Jeffrey D.Brandt
  Reply With Quote
Old September 21st, 2022, 02:22 PM   #2
DarrylR
Member
United States

DarrylR is offline
 
Join Date: Nov 2019
Location: illinois
Posts: 67
I think you need to remove the axis from the motion group as well.
  Reply With Quote
Old September 21st, 2022, 03:32 PM   #3
DarrylR
Member
United States

DarrylR is offline
 
Join Date: Nov 2019
Location: illinois
Posts: 67
On second thought I think you are correct. You should be able to simply inhibit the axis and be good to go. I also think you would need to leave all the fiber connections as is.
  Reply With Quote
Old September 22nd, 2022, 09:47 AM   #4
mike3475
Member
United States

mike3475 is offline
 
Join Date: Feb 2013
Location: brooklyn ,NY
Posts: 280
you can go offline to ungroup this axis, then download to controller. If you want to put it back in motion group, you can group it again in offline then download to controller.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Abb Ac Drive rajendrad LIVE PLC Questions And Answers 13 November 5th, 2006 11:18 AM
Heller milling machine controls and drive naveen LIVE PLC Questions And Answers 8 August 22nd, 2006 09:40 AM
ac drives lumbee 100 LIVE PLC Questions And Answers 8 February 8th, 2006 02:10 PM
AB Drive Tools(V2.06) W/SC 300 Interface Vietnam Bob LIVE PLC Questions And Answers 0 November 20th, 2002 10:19 PM
Off topic - personal rant!! PLucas LIVE PLC Questions And Answers 11 September 9th, 2002 09:25 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:44 AM.


.