You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old March 15th, 2019, 04:06 PM   #1
goghie
Member
Serbia

goghie is offline
 
Join Date: Jan 2008
Location: Belgrade
Posts: 269
ABB PM581 printout needed

Hi!

I have source code one disc from one machine with ABB PM581 PLC, and I don't have software and I don't know which one should be used.
Would anybody be kind enough to make printout - I will send source privately. It's quite urgent as I need to convert it to another PLC made by different manufacturer.

Thanks in advance.

Best regards.
  Reply With Quote
Old March 16th, 2019, 12:18 PM   #2
sigmadelta
Member
Canada

sigmadelta is online now
 
Join Date: Apr 2016
Location: From Canada - Living in Bulgaria
Posts: 946
I did some quick research on the file structure of the SD Card copy you sent and found the following link:

http://www.infoplc.net/files/descarg...SD_Rev_3_2.pdf

It looks like in order to have source code, the SD Card should have had a folder called "USERPROJ", but your zip file did not contain this directory. It looks like the USERDAT and USERPRG folders are compiled versions of the code, from which you cannot extract the source code.

Hopefully someone more experienced with this ABB model and software can shed more light on this.
__________________
Automation Programmer
PLC / HMI / SCADA / SQL
System Upgrades & Conversions
------------------------
Visit: contrologica.com
  Reply With Quote
Old March 16th, 2019, 12:39 PM   #3
goghie
Member
Serbia

goghie is offline
 
Join Date: Jan 2008
Location: Belgrade
Posts: 269
Thank you for your info. I see now that it is Codesys, strange that there is no "SOURCE.DAT".
  Reply With Quote
Old March 16th, 2019, 12:46 PM   #4
sigmadelta
Member
Canada

sigmadelta is online now
 
Join Date: Apr 2016
Location: From Canada - Living in Bulgaria
Posts: 946
The package is actually called Control Builder or Automation Builder, and I don't know what version your program was created in.

The missing "SOURCE.DAT" is likely intentional to prevent access to the code.
__________________
Automation Programmer
PLC / HMI / SCADA / SQL
System Upgrades & Conversions
------------------------
Visit: contrologica.com
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ABB to MODICON MRobert LIVE PLC Questions And Answers 3 September 8th, 2012 05:41 PM
ABB ACS355 eds file for DeviceNET OkiePC LIVE PLC Questions And Answers 6 June 18th, 2012 08:00 PM
AB and ABB: Running ABB IO with AB processors xetrov123 LIVE PLC Questions And Answers 0 May 23rd, 2012 07:20 PM
Abb Ac Drive rajendrad LIVE PLC Questions And Answers 13 November 5th, 2006 10:18 AM
Remember the ABB invertors story? Goody LIVE PLC Questions And Answers 24 March 6th, 2003 01:05 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:15 AM.


.