You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old January 10th, 2018, 10:37 PM   #1
sarojj7
Member
India

sarojj7 is offline
 
Join Date: Dec 2016
Location: Calcutta
Posts: 4
INT_TO_REAL not working,MODICON M340

Dear All,

New year wishes. I am using modicon m340 plc and using bmx ami0810 module for taking analog input. The analog input is current(4 to 20 mamps) from a pressure transmitter. I need to scale this input to 0 to 10bar, hence I am using Scaling block. As scaling block doesn't take int input, I am using INT_TO_REAL block for converting int to real.

But this block doesn't work. Upon connecting to plc the int input is changing as per my input to ai module but the output of int to real block remains at 0.0.

Software: Unity Pro M

Kindly help.

Last edited by sarojj7; January 10th, 2018 at 10:39 PM. Reason: forgot to add something
  Reply With Quote
Old January 11th, 2018, 02:19 AM   #2
tarik1978
Member
Morocco

tarik1978 is offline
 
Join Date: Mar 2010
Location: casablanca
Posts: 288
Have a look at this video:
https://youtu.be/L705Wryx9W4
  Reply With Quote
Old January 11th, 2018, 04:53 AM   #3
Saffa
Member
New Zealand

Saffa is offline
 
Join Date: Feb 2012
Location: Bay of Plenty
Posts: 823
Can you zip and upload a copy of your code? The int to real block should definitely work as you are expecting. I use this exact approach often.
  Reply With Quote
Old January 11th, 2018, 09:37 AM   #4
rankhornjp
Member
United States

rankhornjp is offline
 
Join Date: Dec 2008
Location: Georgia
Posts: 154
What language are you using? (LD, FB, ST?)

Couple of ideas....

You don't have your EN pin "on"

The tag you have on the output is being written to by something else.

You logic is in a conditional section and it is not being called.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Programming Modicon M340 modbus TCP Buscom LIVE PLC Questions And Answers 13 September 7th, 2016 09:55 AM
uploading from modicon m340 using unity pro xl JohnRatHolten LIVE PLC Questions And Answers 12 March 31st, 2016 11:06 AM
Modicon M340 to M168 Comms sjerry LIVE PLC Questions And Answers 3 March 23rd, 2014 08:40 AM
M340 CANopen and Woodward easygen V0N_hydro LIVE PLC Questions And Answers 20 February 12th, 2014 01:21 PM
uploading from modicon m340 using unity pro xl JohnRatHolten LIVE PLC Questions And Answers 2 October 28th, 2012 04:50 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:24 PM.


.