You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old May 31st, 2014, 04:44 AM   #1
Purrdie
Member
Philippines

Purrdie is offline
 
Join Date: Mar 2011
Location: Las Piņas
Posts: 34
Wonderware Information Server Backup Error

Hi Guys,

I have a problem in backing up my WIS.

When I try to backup, a popup will appear:
"The Information Server backup/restore operation has encountered an error.
The Wonderware Information Server Cabinet file Creation Failed. Error HRESULT E_FAIL has been returned from a call to a Com component."

That is also the error in the SMC.

below is the backup log file.
---------------------------------
5/31/2014 5:00:20 PM Wonderware Information Server version : 5.5.000
5/31/2014 5:00:20 PM
5/31/2014 5:00:20 PM
5/31/2014 5:00:20 PM Backup Process started....
5/31/2014 5:00:20 PM Creating temporary directory.....
5/31/2014 5:00:20 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:20 PM BEGIN: Portal configuration Backup
5/31/2014 5:00:20 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:20 PM Backing up Portal Config.....
5/31/2014 5:00:20 PM Backing up color / logo / Home Page url ....
5/31/2014 5:00:20 PM Backup of color / logo / Home Page url is complete.....
5/31/2014 5:00:20 PM Backing up Wonderware Information Server DB.....
5/31/2014 5:00:20 PM Before Wonderware Information Server DB SQLServer Backup
5/31/2014 5:00:21 PM After Wonderware Information Server DB SQLServer Backup
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of Wonderware Information Server DB is complete.....
5/31/2014 5:00:21 PM Backing up MTS users.....
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of MTS users is complete.....
5/31/2014 5:00:21 PM Backing up Registry and application information.....
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of Registry and application information is complete.....
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of Portal Config is complete.....
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM END: Portal backup is complete
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM BEGIN: Table Weaver Backup
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM Backing up table weaver.....
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of table weaver is complete.....
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM END: Table Weaver backup is complete
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM BEGIN: InTouch Backup
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM Backing up Intouch WindowSets,Symbols.....
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of InTouch WindowSets,Symbols is complete.....
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM END: InTouch backup is complete
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM BEGIN: Active Factory RWS Backup
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of RWS started...
5/31/2014 5:00:21 PM Backing up of RWS tables started ...using credentials from Configuration.Config fileusing user account :sa
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of RWS tables complete
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of RWS Configuration files started...
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of RWS Configuration files complete
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of RWS output files started...
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of RWS output files complete
5/31/2014 5:00:21 PM Backup up of RWS system tables started ...
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of RWS system tables complete
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of RWS complete
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM END: Active Factory RWS backup is complete
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM BEGIN: ArchestrA Graphic Backup
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM Backing up ArchestrA Graphics.....
5/31/2014 5:00:21 PM Backup of ArchestrA Graphics is complete.....
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM END: ArchestrA Graphic backup is complete
5/31/2014 5:00:21 PM ================================================== ==========
5/31/2014 5:00:21 PM Creating the .Cab file. This process may take few minutes...
5/31/2014 5:00:21 PM Backup Process Failed....
  Reply With Quote
Old September 19th, 2016, 01:53 PM   #2
AutoJig
Member
United States

AutoJig is offline
 
Join Date: May 2013
Location: NYC
Posts: 14
I also found same issue with my backup. Do you had any good luck to resolve the issue ?
  Reply With Quote
Old June 12th, 2019, 01:22 PM   #3
sweeper1969
Member
United States

sweeper1969 is offline
 
Join Date: Jun 2019
Location: Michigan
Posts: 1
This is a known issue that has not been addressed yet. Go to where you want to save your backup and create the file manually with notepad, using the same name that you want your backup to be, ie InformationServerBackup061219.CAB
When you go to do your backup, choose that file and everything should work correctly.

Steven
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OPC HDA server and Wonderware InTouch Arslan Salimov LIVE PLC Questions And Answers 4 June 8th, 2015 07:56 AM
IF1:Receive Error in CP341 module information hb_1349 LIVE PLC Questions And Answers 1 August 18th, 2014 04:45 AM
PLC Redundant IO Server for HMI Nodes bit3399 LIVE PLC Questions And Answers 3 November 13th, 2012 01:43 PM
Wonderware ABKF2 IO server ettikudiappan LIVE PLC Questions And Answers 7 April 15th, 2008 06:28 PM
MPI comunication Manuel Raposo LIVE PLC Questions And Answers 22 July 16th, 2007 06:24 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:57 PM.


.