You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
Thread Tools Display Modes
Unread October 30th, 2018, 05:23 PM   #16
bjeppsen
Member
United States

bjeppsen is offline
 
Join Date: Mar 2008
Location: Utah
Posts: 8
I think these snapshots will help you, you can tare or zero via the datalink or "network tokens" as Avery refers to it. Although they are SINT, you still send a "1" for that respective tag from logix and it operates as if it is boolean. For instance, just as Plastic organized above, i used token 900 for th eoutput word 2 from logix to zero the scale. Sorry, hope this response is coherent.
Attached Images
File Type: png networktokens1.PNG (102.5 KB, 42 views)
File Type: png networktokens2.PNG (112.7 KB, 35 views)
  Reply With Quote
Unread October 31st, 2018, 10:25 AM   #17
aliceqrd
Member
United States

aliceqrd is offline
 
Join Date: Oct 2018
Location: Washington
Posts: 8
Thanks bjeppsen & other experts!!

Yeah we saw the same table. Soon after posting we were able to get access to the avery device and hook it up to the processor. Another thing we noticed while testing was if we type all other numbers besides zero on the PLC side that seems to issue the command the variable is associated with.

Thanks again!!
  Reply With Quote
Unread November 19th, 2018, 07:10 PM   #18
chintankAne
Member
Canada

chintankAne is offline
 
Join Date: Apr 2014
Location: torronto
Posts: 78
Can you please share all files and documents you get from Tech support
  Reply With Quote
Unread June 3rd, 2019, 05:47 PM   #19
sheco89
Member
United States

sheco89 is offline
 
Join Date: Apr 2016
Location: El Paso, TX
Posts: 1
HI, Do you have the pdf info still?
  Reply With Quote
Unread June 3rd, 2019, 10:06 PM   #20
bjeppsen
Member
United States

bjeppsen is offline
 
Join Date: Mar 2008
Location: Utah
Posts: 8
Yes! I will find it and get it to you asap.
  Reply With Quote
Unread September 12th, 2019, 09:02 PM   #21
gcm800
Member
Mexico

gcm800 is offline
 
Join Date: Nov 2018
Location: Nuevo Leon
Posts: 3
Can you please share the files you get from Tech support

Thanks
  Reply With Quote
Unread September 14th, 2019, 12:14 PM   #22
BachPhi
Member
United States

BachPhi is offline
 
Join Date: Dec 2007
Location: Los Alamos
Posts: 333
I hate these S#$%ty companies want to sell their product and yet at the same time , they go to extreme length to make more difficult for the end users.

I recommend to use Mettler Toledo instead.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can MicroLogix 1400 communicate with EtherNet/IP adapter? Clark0325 LIVE PLC Questions And Answers 3 April 2nd, 2012 04:27 AM
Modbus Master not polling the Modbus Slave through an EtherNet/IP Connection mihiri LIVE PLC Questions And Answers 3 July 15th, 2010 02:41 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:22 PM.


.