You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old May 23rd, 2022, 10:12 AM   #16
Batman42
Member
United States

Batman42 is offline
 
Join Date: May 2022
Location: Gotham City
Posts: 6
It is a brand new program with not AOIs added. The only thing I added to the new program, was a single rung with a normally open contact tied to an input, and an output tied to an output on the plc to test the I/O. The PLC does not recognize the internal I/O card at all. Like it is not there. This leads me to believe the card is bad or the connection between it and the main card is bad. I'm sending it in to Radwell for a diagnostic, since I don't have parts to test it myself. I tried looking for the part numbers listed on each internal chip to see If I could order them, but no dice.

If anyone has any suggestions on where I could order internal components, or best repair companies to send it to, that'd be great.

Thanks
  Reply With Quote
Old May 23rd, 2022, 11:09 AM   #17
geniusintraining
Lifetime Supporting Member + Moderator
United States

geniusintraining is offline
 
geniusintraining's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: SC
Posts: 7,872
Quote:
Originally Posted by Batman42 View Post
...or best repair companies to send it to, that'd be great.
That would be me https://www.plccable.com/

Send me an email if you want us to look at it, no charge for the evaluation

support@plccable.com

Mark
__________________
www.PLCCable.com PLC Communication Cables, PLC Trainers, MicroLogix, ControlLogix, Siemens, Allen Bradley and more...OEM and aftermarket supplies... Aftermarket 1784-U2DHP Allen Bradley USB to DH+, new USB to 485 modbus
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What can cause AB PLC5 to go into program mode? wildswing LIVE PLC Questions And Answers 24 October 2nd, 2009 01:55 PM
String, transfer from AB 1769 to PV600 DF1 edwinmart LIVE PLC Questions And Answers 7 May 14th, 2007 08:55 PM
AB - Tyranny! nighthawkjw LIVE PLC Questions And Answers 45 March 30th, 2007 04:31 PM
Ab Plc5 Rio Problem. fernandes LIVE PLC Questions And Answers 5 March 7th, 2004 02:25 PM
changing plc from AB to Automation direct bbseay LIVE PLC Questions And Answers 3 December 19th, 2003 08:36 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:59 PM.


.