You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old May 23rd, 2022, 05:22 PM   #1
gbradley
Lifetime Supporting Member
United States

gbradley is offline
 
gbradley's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Corona, Ca.
Posts: 1,608
StudioLogix5000 Mini

I have Two legitimate copies of RSLogix5000 Mini editions.
One serial # (16xxxxx181) that I use on my Laptop here, and another serial # (16xxxxx842) that I use on a Machine that is located overseas. (Not my real serial numbers) ;-)
I just recently Updated my Laptop to V34, but I donít remember which Serial number I used.
Is there a way to figure it out?
Iím guessing that the software doesnít keep track and that I only need the serial number for upload and Factory talk activation.
I checked the About info, and I canít find anything.
I going to need to add V34 to the overseas computer, but I don't want to pick the wrong serial number.
Attached Images
File Type: jpg StudioLogixAbout.JPG (59.5 KB, 42 views)
  Reply With Quote
Old May 23rd, 2022, 05:27 PM   #2
gbradley
Lifetime Supporting Member
United States

gbradley is offline
 
gbradley's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Corona, Ca.
Posts: 1,608
I found out in my notes which serial number that I just used to download V34, so I will use the other serial number for my overseas machine.
  Reply With Quote
Old May 23rd, 2022, 07:35 PM   #3
I_Automation
Member
United States

I_Automation is offline
 
I_Automation's Avatar
 
Join Date: Jun 2020
Location: Detroit, Michigan USA
Posts: 962
For future reference the serial number entered at installation:


1. Has to be a valid serial number through their checksum for RSL/S5K. (RSlogix 5 & RSL500 used to allow any number after the first 4 - I found that out by it accepting a typo and running fine.)



2. The 'Family" of the serial number (first 4 digits) determines the edition - Pro, Full, Mini, Enterprise, Regular that is allowed to run.




I have 5, 500 & 5K installed on 4 desktops and a few laptops all with the same serial number, just only 1 license on the USB-Dongle that I carry around with me.
__________________
ivanovaautomation.com


Some Jobs Are Best Started With A Sawzall And A Dumpster On Castors
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mitsu Q02H 6 pin mini din Siemens TP170 MattReardon LIVE PLC Questions And Answers 2 January 28th, 2007 03:12 PM
mini din ebenezer LIVE PLC Questions And Answers 16 June 4th, 2004 01:05 AM
8 Pin mini Din male connector Turkish LIVE PLC Questions And Answers 5 October 8th, 2002 12:27 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:21 PM.


.