You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old December 11th, 2021, 05:25 PM   #31
EICS
Member
Australia

EICS is offline
 
EICS's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Melbourne, Australia
Posts: 301
Thanks, this makes sense.


Quote:
Originally Posted by dmroeder View Post
V25, 26, 27 and 29 were released purely to add hardware support from what I remember.
As those were coming out (25-27 came out in pretty quick succession), our reps suggested not using them, use 28 and 30 instead as they were official product launches.

Maybe they just figure that they were not common enough so they didn't include them in that download bundle. You can still get them individually.
  Reply With Quote
Old May 20th, 2022, 07:05 PM   #32
Daniel_LeRoy
Lifetime Supporting Member
United States

Daniel_LeRoy is offline
 
Join Date: May 2011
Location: USA
Posts: 102
So if you don't have Studio 5000 Pro you don't have access to the multi version download. This is frustrating, we have mid range tool kits but it only includes 5000 standard so the multi version download isn't available. We have regional technicians and setting up laptops with all the versions is a big ordeal. This would be a huge asset. I don't understand why this isn't available to everyone.
__________________
(End)
  Reply With Quote
Old May 20th, 2022, 07:10 PM   #33
I_Automation
Member
United States

I_Automation is offline
 
I_Automation's Avatar
 
Join Date: Jun 2020
Location: Detroit, Michigan USA
Posts: 962
Quote:
Originally Posted by Daniel_LeRoy View Post
I don't understand why this isn't available to everyone.

$imply put - $oftware, licen$e$, and other thing$ can help with thing$ like: yacht$, private jet$, private helicopter$, vacation re$ort$, .....................
__________________
ivanovaautomation.com


Some Jobs Are Best Started With A Sawzall And A Dumpster On Castors
  Reply With Quote
Old May 20th, 2022, 07:21 PM   #34
Daniel_LeRoy
Lifetime Supporting Member
United States

Daniel_LeRoy is offline
 
Join Date: May 2011
Location: USA
Posts: 102
Quote:
Originally Posted by I_Automation View Post
$imply put - $oftware, licen$e$, and other thing$ can help with thing$ like: yacht$, private jet$, private helicopter$, vacation re$ort$, .....................

I understand that. But we pay a lot of money$$$ for our tool kits.
__________________
(End)
  Reply With Quote
Old May 20th, 2022, 07:44 PM   #35
I_Automation
Member
United States

I_Automation is offline
 
I_Automation's Avatar
 
Join Date: Jun 2020
Location: Detroit, Michigan USA
Posts: 962
Quote:
Originally Posted by Daniel_LeRoy View Post
I understand that. But we pay a lot of money$$$ for our tool kits.

Yes - but now you're paying more
__________________
ivanovaautomation.com


Some Jobs Are Best Started With A Sawzall And A Dumpster On Castors
  Reply With Quote
Old May 20th, 2022, 08:37 PM   #36
PreLC
Member
United States

PreLC is offline
 
PreLC's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Location: Mars
Posts: 432
Have you tried asking your sales rep for it? I feel like it's just a checkbox someone has to manually check off to enable everyone's download on the standard license. I don't feel like it'll be license restricted on purpose, as it's not an advertised feature.
__________________
Ask not what your PLC can do for you, ask what you can do for your PLC.
  Reply With Quote
Old May 23rd, 2022, 11:28 AM   #37
Daniel_LeRoy
Lifetime Supporting Member
United States

Daniel_LeRoy is offline
 
Join Date: May 2011
Location: USA
Posts: 102
Quote:
Originally Posted by PreLC View Post
Have you tried asking your sales rep for it? I feel like it's just a checkbox someone has to manually check off to enable everyone's download on the standard license. I don't feel like it'll be license restricted on purpose, as it's not an advertised feature.

Thanks, I am going to look into this. I will circle back and update.
__________________
(End)
  Reply With Quote
Old June 15th, 2022, 02:05 PM   #38
Daniel_LeRoy
Lifetime Supporting Member
United States

Daniel_LeRoy is offline
 
Join Date: May 2011
Location: USA
Posts: 102
Update - Access to All

Just wanted to circle back and update. There is a knowledge base article on this subject;
https://rockwellautomation.custhelp....US#__highlight
Document ID IN10595 Published Date 03/13/2022

The one tricky part is depending on the Version number and also the minor version number you will see different results.

you can see in the attached images if I have V 33.00.02 selected I get a much larger multi version installer plus the option to download the virtual image.

If I select V 33.01.01 the multi version only contains 3 versions and no virtual image available.

Other versions have no multi installer available. Hope this helps if anyone was confused with the results they were seeing like I was.
__________________
(End)
  Reply With Quote
Old June 15th, 2022, 02:11 PM   #39
Daniel_LeRoy
Lifetime Supporting Member
United States

Daniel_LeRoy is offline
 
Join Date: May 2011
Location: USA
Posts: 102
Also point of clarification. In the previous post I was testing it with a Pro license. but you can see in this image a standard license shows the same options.
__________________
(End)
  Reply With Quote
Old June 16th, 2022, 06:15 AM   #40
Seb94
Member
France

Seb94 is offline
 
Join Date: Aug 2021
Location: fr
Posts: 13
Thanks for the tip. It looks quite handy to have all versions at once on a machine!
  Reply With Quote
Old June 16th, 2022, 12:04 PM   #41
I_Automation
Member
United States

I_Automation is offline
 
I_Automation's Avatar
 
Join Date: Jun 2020
Location: Detroit, Michigan USA
Posts: 962
Quote:
Originally Posted by Seb94 View Post
Thanks for the tip. It looks quite handy to have all versions at once on a machine!

Yes, especially if you do field service and could come up against any version out there.

I have most versions installed on my main laptop and office PC, and a USB HDD with ALL of the downloads, firmware updates and a folder of every Knowledgebase article I have ever opened (with associated files)
__________________
ivanovaautomation.com


Some Jobs Are Best Started With A Sawzall And A Dumpster On Castors
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Studio 5000 version 31 failed to install Rompot LIVE PLC Questions And Answers 51 July 8th, 2019 12:14 PM
Factorytalk View Studio Download controlled LIVE PLC Questions And Answers 3 August 31st, 2010 08:39 PM
About install Premium Studio 2009 EarL.Yu LIVE PLC Questions And Answers 7 March 19th, 2010 09:21 AM
Factory Talk View Studio Machine Edition install PLBoudette LIVE PLC Questions And Answers 1 October 7th, 2009 07:34 PM
RSView Studio trouble with install. Barry Kirk LIVE PLC Questions And Answers 12 April 6th, 2007 05:38 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:51 PM.


.