You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old December 8th, 2017, 08:02 AM   #1
Kataeb
Member
Lebanon

Kataeb is offline
 
Join Date: Jan 2007
Location: www.livelovelebanon.com
Posts: 395
no Access Point Micro/Win

Kindly , in the Siemens Set Pg/Pc Interface, we are not able to see any " Access Point Micro/Win " . Microwin v4 software is running on Windows 7 64 bits. Appreciate your help.
__________________

"character may be manifested in the great moments, but it is made in the small ones"
  Reply With Quote
Old December 8th, 2017, 11:57 AM   #2
sigmadelta
Member
Canada

sigmadelta is offline
 
Join Date: Apr 2016
Location: From Canada - Living in Bulgaria
Posts: 661
Try installing SP9, if you haven't already:

https://support.industry.siemens.com...dti=0&lc=en-WW
__________________
Freelance Automation Programmer
  Reply With Quote
Old December 11th, 2017, 04:12 AM   #3
Kataeb
Member
Lebanon

Kataeb is offline
 
Join Date: Jan 2007
Location: www.livelovelebanon.com
Posts: 395
solution: uninstall then reinstall ... ... ... Microwin
better to use virtual machine windows xp ...
__________________

"character may be manifested in the great moments, but it is made in the small ones"
  Reply With Quote
Old December 11th, 2017, 04:14 AM   #4
Kataeb
Member
Lebanon

Kataeb is offline
 
Join Date: Jan 2007
Location: www.livelovelebanon.com
Posts: 395
https://support.industry.siemens.com...dti=0&lc=en-CA

How do you uninstall STEP 7 Micro/WIN V4.0 after an aborted installation?
__________________

"character may be manifested in the great moments, but it is made in the small ones"
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
S7-314 cpu and SM332 I/o error akrogh24 LIVE PLC Questions And Answers 14 March 10th, 2014 08:25 PM
Omron CX Programmer 9.34 Eddy1910 LIVE PLC Questions And Answers 9 April 15th, 2013 01:26 AM
AB 1734-AENT POint IO issue ettikudiappan LIVE PLC Questions And Answers 0 July 17th, 2007 09:42 PM
RE- compose IEEE Floating Point Number Scorpip LIVE PLC Questions And Answers 6 October 25th, 2005 07:00 PM
Ti 555 I/o ? bentleya LIVE PLC Questions And Answers 3 March 17th, 2003 09:36 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:42 PM.


.