You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old July 11th, 2019, 03:57 PM   #1
RY_Guthrie
Member
United States

RY_Guthrie is offline
 
Join Date: Nov 2011
Location: Las vegas, NV
Posts: 197
factory talk m.e.

I have a factory talk application that I am having trouble getting to the config screen. I know on the older versions of the software you could reboot them and you would get the little white square in bottom left corner I think? I am using version 8.2 of the software, is that option still available on this version? Or do you have to put a go to config button in?
  Reply With Quote
Old July 11th, 2019, 04:19 PM   #2
dmroeder
Lifetime Supporting Member
United States

dmroeder is offline
 
dmroeder's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Vancouver, WA
Posts: 2,176
I think you are going to need either a go to config button, or a USB keyboard.

See KB 119811 (Access Level: Everyone)
  Reply With Quote
Old July 12th, 2019, 02:25 AM   #3
janner_10
Supporting Member
United Kingdom

janner_10 is offline
 
Join Date: Dec 2014
Location: Tewkesbury
Posts: 760
With 8.2 you should be able to upload from the panel, convert, add your own button and download again.
  Reply With Quote
Old July 12th, 2019, 04:44 AM   #4
daba
Lifetime Supporting Member + Moderator
United Kingdom

daba is offline
 
daba's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: uk
Posts: 4,557
The version of the software you are using is not relevant to the revision level of the PanelView. You can create runtime (.MER) files for earlier PanelView firmware revisions.

USB keyboard is definitely the easiest way.

Or you could try rebooting it and ...

1. tap, tap, tap, the screen (touch versions) to make the self-tests think the digitiser is faulty.

2. Hold a key down (keypad versions) to make the self-tests think there is a faulty keypad.

Either way it doesn't run the loaded application.
__________________
___________________________
ControlLogix & SLC Training
a-b train ltd.
abtrain@tiscali.co.uk
www.abtrain.co.uk
tel: 07506 73 9999
nil illegitimi carborundem


  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Factory talk view se- site edition kripajsw LIVE PLC Questions And Answers 5 January 17th, 2019 11:30 PM
virtual box and factory talk m.e. RY_Guthrie LIVE PLC Questions And Answers 2 June 14th, 2017 02:07 PM
factory talk M.E. RY_Guthrie LIVE PLC Questions And Answers 1 April 11th, 2017 05:52 PM
factory talk m.e. RY_Guthrie LIVE PLC Questions And Answers 5 June 28th, 2013 10:29 PM
factory talk m.e. RY_Guthrie LIVE PLC Questions And Answers 5 May 17th, 2013 05:04 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:17 AM.


.