You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old March 9th, 2017, 07:25 PM   #1
Dan0218
Member
Singapore

Dan0218 is offline
 
Join Date: Aug 2016
Location: Singapore
Posts: 7
Schneider Unity Pro XL v7 Problem

Good Day Sir,

I have an issue with my Unity Pro XL v7. Every time i press the variable type selection, as shown in the attachment, my unity pro hangs and i can't click in anything. I have to press tab+enter for it to go back to normal. I tried with my colleague's laptop with unity pro xl v7 also, and click the variable type selection and it opens. and when i press tab+enter it closes the variable type selection window.

Your assistance in this matter would be greatly appreciated.

Thanks
Attached Images
File Type: jpg Untitled.jpg (28.2 KB, 20 views)
  Reply With Quote
Old March 10th, 2017, 04:15 AM   #2
gclshortt
Member
Canada

gclshortt is offline
 
gclshortt's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Cobourg
Posts: 2,764
What version of Windows are you running?
__________________
Garry
https://www.accautomation.ca
Connect with us on Facebook: facebook.com/accautomation/
  Reply With Quote
Old March 10th, 2017, 04:24 AM   #3
Dan0218
Member
Singapore

Dan0218 is offline
 
Join Date: Aug 2016
Location: Singapore
Posts: 7
im using windows 7. Also i have installed mostof the hotfix,thinking it might solve the problem but still having issue.
  Reply With Quote
Old March 10th, 2017, 06:42 AM   #4
scrambled
Member
Australia

scrambled is offline
 
scrambled's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Brisbane
Posts: 108
Possibly a conflict with another piece of engineering software installed on your laptop?

I usually run Unity in VM's to limit interference with other software.
  Reply With Quote
Old March 13th, 2017, 01:39 AM   #5
Dan0218
Member
Singapore

Dan0218 is offline
 
Join Date: Aug 2016
Location: Singapore
Posts: 7
Quote:
Originally Posted by scrambled View Post
Possibly a conflict with another piece of engineering software installed on your laptop?

I usually run Unity in VM's to limit interference with other software.
Might be conflict with other programming software. But im not sure.I have quite few software installed.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
really having a hard time with Unity Pro XL asterof LIVE PLC Questions And Answers 19 February 11th, 2016 02:49 AM
Schneider Unity Pro - DFB / DDT / Arrays majorv LIVE PLC Questions And Answers 9 February 16th, 2015 05:12 PM
Unity Pro XL Programming Questions (Timers & Input Activation) cnemeth LIVE PLC Questions And Answers 1 January 13th, 2014 05:16 AM
Unity Pro XL 5.0 and Windows 2008 R2 kutuz LIVE PLC Questions And Answers 3 July 21st, 2011 03:04 PM
Unity Pro XL Import from Excel RheinhardtP LIVE PLC Questions And Answers 2 February 10th, 2009 08:50 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:39 PM.


.