You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old December 13th, 2018, 08:09 AM   #1
Ideally
Member
Iraq

Ideally is offline
 
Join Date: Aug 2017
Location: Kirkuk
Posts: 3
140CPU 113 03 Controller

Hi to all..
I worked on Modicon 140CPU 113 03 Controller, it have problem: turned off ( RUN) LED and then stopped to works.
I will try to connect with software ( proworx32) but it not connected.
Many times I connected this Controller before.
Any one heve solutions for that problem..?
Thanks
Attached Images
File Type: jpg 20181211_100431.jpg (157 Bytes, 25 views)
  Reply With Quote
Old December 13th, 2018, 08:51 AM   #2
collinsd70
Member
United Kingdom

collinsd70 is offline
 
Join Date: Feb 2014
Location: UK
Posts: 33
Hi Ideally.

Firstly welcome to the forum.

There appears to be a problem with your image, please can you upload?

Areyou connecting via Ethernet or Modbus Serial?

It sounds to me like your software is crashing or maybe an intermittant hardware problem.

Regards

Daniel.

Last edited by collinsd70; December 13th, 2018 at 08:54 AM.
  Reply With Quote
Old December 13th, 2018, 12:41 PM   #3
Ideally
Member
Iraq

Ideally is offline
 
Join Date: Aug 2017
Location: Kirkuk
Posts: 3
thanks mr.Daniel.
i uploaded picture of controller, it's not important.
our software is original, I connected past year.
  Reply With Quote
Old December 13th, 2018, 12:42 PM   #4
Ideally
Member
Iraq

Ideally is offline
 
Join Date: Aug 2017
Location: Kirkuk
Posts: 3
I will try to connect by MODBUS and MODBUS +

picture can not to upload. sorry
Attached Images
File Type: jpg 20181213_203156.jpg (157 Bytes, 13 views)

Last edited by Ideally; December 13th, 2018 at 12:51 PM.
  Reply With Quote
Old December 13th, 2018, 02:55 PM   #5
collinsd70
Member
United Kingdom

collinsd70 is offline
 
Join Date: Feb 2014
Location: UK
Posts: 33
Well my advice would be to check the software for any stop errors, not sure how its done in Proworx32 as ive only ever used NxT.

If you cant get online, maybe you should try replacing the CPU and downloading your program?
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How difficult is it to update a program in the field on a password protected Micro820 RMore LIVE PLC Questions And Answers 5 December 13th, 2018 05:45 PM
Need help - can't go online and upload project from 1756-L63 controller Oleksandr_Husyev LIVE PLC Questions And Answers 3 February 7th, 2018 08:22 AM
Consume a V20 controller tag on a V17 controller Coelho LIVE PLC Questions And Answers 2 December 28th, 2013 07:47 PM
Please - URGENT Rectify MODICON QUANTUM CPU 113 03 agsarun LIVE PLC Questions And Answers 0 November 18th, 2013 02:48 PM
Automatic and Manual controller mode and it's PID form Pandiani LIVE PLC Questions And Answers 11 September 10th, 2006 07:29 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:20 AM.


.