You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old May 9th, 2016, 09:04 PM   #1
ASF
Lifetime Supporting Member
Australia

ASF is offline
 
Join Date: Jun 2012
Location: Australia
Posts: 3,091
Add instructions to "User" tab on RSLogix 500

Hi all,

I'm almost embarrassed to say that I can't work this out. I've never had the need to, because very early on I started entering my rung instructions via text instead of dragging them from the instruction toolbar. But now, I'm about to give some training to a guy who is new to AB, and I've got no doubt one of the first questions he's going to ask is "how can I have it so that a timer shows up on the default instruction set?"

And I've gone looking all over, and for the life of me can't work out how to modify the instructions that appear on this tab. I mean, it's called "User", which to me would imply that it's "User Configurable"?
Attached Images
File Type: png Screen Shot 2016-05-10 at 11.04.10 AM.png (6.5 KB, 58 views)
  Reply With Quote
Old May 9th, 2016, 09:10 PM   #2
Ron Beaufort
Lifetime Supporting Member
United States

Ron Beaufort is offline
 
Ron Beaufort's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Charleston, SC
Posts: 5,618
try something like View > Toolbars > Language Element > Customize ...

EDIT: I just noticed that you asked for RSLogix500 - not 5000 ... see next post ...
.
Attached Images
File Type: jpg customize.jpg (66.9 KB, 63 views)
__________________

2-B ?
Best regards, ----+----] [----+------------( )----
Ron | |
PLC Training Boot Camp - Retired | 2-B |
+----]/[----+

I once was lost, but now am found, was blind, but now I see.


Last edited by Ron Beaufort; May 9th, 2016 at 09:51 PM.
  Reply With Quote
Old May 9th, 2016, 09:21 PM   #3
Ron Beaufort
Lifetime Supporting Member
United States

Ron Beaufort is offline
 
Ron Beaufort's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Charleston, SC
Posts: 5,618
oops! for RSLogix500 it's similar ...
.
Attached Images
File Type: jpg customize_500.jpg (65.2 KB, 67 views)
__________________

2-B ?
Best regards, ----+----] [----+------------( )----
Ron | |
PLC Training Boot Camp - Retired | 2-B |
+----]/[----+

I once was lost, but now am found, was blind, but now I see.

  Reply With Quote
Old May 9th, 2016, 09:34 PM   #4
ASF
Lifetime Supporting Member
Australia

ASF is offline
 
Join Date: Jun 2012
Location: Australia
Posts: 3,091
Theeeeere we go. Thanks Ron, I knew it had to be somewhere simple!
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rslogix 500 & rslogix 5000 lfernando LIVE PLC Questions And Answers 6 January 28th, 2013 12:18 AM
Rockwell Allen Bradley Programming Software, RSLogix 5, RSLogix 500, RS Linx, RSLogix vvcd LIVE PLC Questions And Answers 21 September 24th, 2009 11:04 PM
RSLogix 500 7.30.10 not showing comments online IPSI John LIVE PLC Questions And Answers 1 May 13th, 2009 12:57 PM
Program Micrologix 1100 with RSLogix 500 Ver. 6.3 Lynx777 LIVE PLC Questions And Answers 15 August 6th, 2008 04:10 PM
RSLogix 500 bug bit me today.... jstolaruk LIVE PLC Questions And Answers 1 February 3rd, 2006 02:08 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:46 PM.


.