You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old December 4th, 2017, 03:34 PM   #1
gabaucoin_qualtech
Member
Canada

gabaucoin_qualtech is offline
 
Join Date: Aug 2016
Location: Sorel
Posts: 5
Emulator on another PC

Hi, my ultimate goal would be to be able to access an Emulator PLC on one virtual machine from another computer on the same network.

So basically, I have an emulator running on a virtual machine which is accessible with remote desktop connection. I want to be able to go online with the emulator from my main virtual machine on my pc being on the same network.

If i'm not being clear just ask me questions.

Thank you
  Reply With Quote
Old December 4th, 2017, 03:45 PM   #2
ASF
Lifetime Supporting Member
Australia

ASF is offline
 
Join Date: Jun 2012
Location: Australia
Posts: 2,550
I had to do a similar thing a little while back, and made a post on the subject.

http://www.plctalk.net/qanda/showthread.php?t=111925

That should give you the information you need!
  Reply With Quote
Old December 4th, 2017, 03:53 PM   #3
gabaucoin_qualtech
Member
Canada

gabaucoin_qualtech is offline
 
Join Date: Aug 2016
Location: Sorel
Posts: 5
Quote:
Originally Posted by ASF View Post
I had to do a similar thing a little while back, and made a post on the subject.

http://www.plctalk.net/qanda/showthread.php?t=111925

That should give you the information you need!
Sorry didn't read the entire post, but yeah on my end, I have the Gateway enbaled on the emulator VM, but on my pc rslinx, i only see the computer, i don't see the emulator...

Thanks

Last edited by gabaucoin_qualtech; December 4th, 2017 at 03:56 PM.
  Reply With Quote
Old December 4th, 2017, 04:05 PM   #4
ASF
Lifetime Supporting Member
Australia

ASF is offline
 
Join Date: Jun 2012
Location: Australia
Posts: 2,550
Have you set up the "Remote Device via Linx Gateway" driver on your non-emulate PC?
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CP343-1 communication to a PC on a different subnet cpender LIVE PLC Questions And Answers 3 March 5th, 2010 10:26 AM
Virtual PC for PLC programming software Peter Nachtwey LIVE PLC Questions And Answers 39 September 28th, 2006 12:16 AM
Desktop pc to AB industrial pc with RSLogix? NLittler LIVE PLC Questions And Answers 7 April 5th, 2006 08:42 AM
Omron C200H to PC Connection yopy_yogie LIVE PLC Questions And Answers 4 January 30th, 2005 06:47 AM
migration to new PC paulB LIVE PLC Questions And Answers 2 September 26th, 2003 11:58 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:50 AM.


.