You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old February 7th, 2018, 12:09 AM   #1
aand74
Member
Belgium

aand74 is offline
 
Join Date: Dec 2005
Location: Deinze
Posts: 79
Siemens S7 1500 and FM350

For a revamp we will have a configuration with S7 1500 and FM350 in ET200M on profinet. Will the FM350 work? Because I see in Siemens Tia configurator that it will not work, although I already heard apposing comments.
Has somebody experience with this?
  Reply With Quote
Old February 7th, 2018, 01:26 AM   #2
Oleksandr_Husyev
Member
Ukraine

Oleksandr_Husyev is offline
 
Join Date: Mar 2015
Location: Mariupol, Ukraine
Posts: 62
Hello!
A FM 350-1 can be used as a IO device with S7-1500 as IO controller. But FM 350-2 couldn't. TIA Portal V14 SP1 gives an error during compiling hardware configuration.

Best regards, Oleksandr.
  Reply With Quote
Old February 7th, 2018, 01:34 AM   #3
aand74
Member
Belgium

aand74 is offline
 
Join Date: Dec 2005
Location: Deinze
Posts: 79
I have FM350-1 (one channel) and TIA V14 SP1 gives warning (yellow triangle), not an error. So I am not sure.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:20 AM.


.