You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old November 9th, 2009, 09:04 AM   #1
antoine
Member
Belgium

antoine is offline
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 62
S5 CP143 SINEC software ?

Hello,

We have an S5 PLC with SINEC ISO/OSI communication boards 6GK1143-OAOB1 (CP143)

I need to go online but my brand new console has only the NCM software V2.07 which I use with the "new" generation of CP1430 TCP/IP

As soon as my old PG710 passed out last year, I am kind of stuck !

Does someone have the old NCM software or any useful link ?

Any other way to go online ?

Thx

Antoine
  Reply With Quote
Old November 9th, 2009, 01:10 PM   #2
krk
Lifetime Supporting Member
England

krk is offline
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kent
Posts: 795
Found this archived away, it contains some old COM packages from around 1991:

COM143 V1.1

Also:
STF-DB Editor V1.1
PG-LOAD V1.2
COM-EPROM V1.81
Attached Files
File Type: zip old_COMs.zip (221.2 KB, 582 views)
  Reply With Quote
Old November 9th, 2009, 01:45 PM   #3
krk
Lifetime Supporting Member
England

krk is offline
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kent
Posts: 795
I also found this:

SINEC NCM V1.01

but this was for the CP5430

It's too big to upload here but if you want to give it a go drop me a PM and I'll get it to you somehow.



**edit**
Ooops - that's a L2 module

The only other SINEC NCM for a H1 module I have is:

SINEC NCM V5.01

from around 1995 which is for the CP1430

Last edited by krk; November 9th, 2009 at 01:53 PM.
  Reply With Quote
Old November 10th, 2009, 02:56 PM   #4
antoine
Member
Belgium

antoine is offline
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 62
Hi,

Thanks a lot krk, the NCM143 works just fine.
Topic closed !

See ya
  Reply With Quote
Old July 12th, 2010, 07:02 AM   #5
umair2282
Member
Pakistan

umair2282 is offline
 
Join Date: May 2010
Location: Karachi
Posts: 5
Quote:
Originally Posted by antoine View Post
Hi,

Thanks a lot krk, the NCM143 works just fine.
Topic closed !

See ya
DID any body have the manual For CP 143 confguration through COm 143 software.
  Reply With Quote
Old July 1st, 2013, 09:30 PM   #6
brendan.buchan
Member
Australia

brendan.buchan is offline
 
Join Date: May 2010
Location: Melbourne
Posts: 436
Hi guys,

Bit of a grave dig, but just wondering if anyone has a copy of SINEC NCM V1.01/COM5430TF?

Need to change some parameters in an old CP5430 card in a S5-115U rack.
  Reply With Quote
Old July 1st, 2013, 11:34 PM   #7
krk
Lifetime Supporting Member
England

krk is offline
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kent
Posts: 795
Here you go.
Attached Files
File Type: zip SINEC NCM V1-01 (CP5430).zip (459.1 KB, 398 views)
  Reply With Quote
Old July 1st, 2013, 11:51 PM   #8
brendan.buchan
Member
Australia

brendan.buchan is offline
 
Join Date: May 2010
Location: Melbourne
Posts: 436
Thank you very much krk! Very helpful.
  Reply With Quote
Old December 5th, 2013, 11:05 AM   #9
JeanPuik
Member
Ethiopia

JeanPuik is offline
 
Join Date: Dec 2013
Location: UyA
Posts: 1
Hello there,
I'm looking for the 1.04 version of NCM in order to configure a CP1430TF.
A huge thanks for your help !
Regards,
Jean
  Reply With Quote
Old January 29th, 2014, 05:57 AM   #10
hChuck
Member
Croatia

hChuck is offline
 
Join Date: Jan 2014
Location: Zagreb
Posts: 3
Greetings, guys.

I'm looking for Sinec NCM for CP5431.
Can you help me out?
I don't even know where to look.
Google led me here. I've downloaded V1.1 krk uploaded, but it supports only CP5430.

I'd appreciate any help.
Thanks in advance.
~Chuck
  Reply With Quote
Old January 30th, 2014, 08:35 AM   #11
krk
Lifetime Supporting Member
England

krk is offline
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kent
Posts: 795
Try this.

(Not sure what's in here as I haven't used it for many years)
Attached Files
File Type: zip NCM COM 5431 V4-07.zip (426.9 KB, 312 views)
  Reply With Quote
Old January 30th, 2014, 08:51 AM   #12
hChuck
Member
Croatia

hChuck is offline
 
Join Date: Jan 2014
Location: Zagreb
Posts: 3
Thanks.
I'll give it a try as soon as I can.
  Reply With Quote
Old January 1st, 2015, 10:47 PM   #13
DOMINGOFER
Member
Spain

DOMINGOFER is offline
 
Join Date: Dec 2014
Location: SPAIN
Posts: 4
The only other SINEC NCM for a H1 module I have is:

SINEC NCM V5.01

from around 1995 which is for the CP1430


CAN YOU PROVIDE IT?
  Reply With Quote
Old January 2nd, 2015, 06:50 AM   #14
krk
Lifetime Supporting Member
England

krk is offline
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kent
Posts: 795
Quote:
Originally Posted by DOMINGOFER View Post
CAN YOU PROVIDE IT?
Here you go....
Attached Files
File Type: zip SINEC NCM V5-01 (CP1430).zip (618.6 KB, 275 views)
  Reply With Quote
Old January 8th, 2015, 04:43 AM   #15
DOMINGOFER
Member
Spain

DOMINGOFER is offline
 
Join Date: Dec 2014
Location: SPAIN
Posts: 4
Thank you for the software,

i have already installed and it looks ok.

I have no idea about simatic s5, i know about s7.

Imaging, it is s7, how to define this new card cp1430 in the hardware configuration??

How to do it in s5?

Can you advice?

Thank you
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RSI developing software BobB LIVE PLC Questions And Answers 16 May 21st, 2010 03:52 PM
S5 Programming Software n.navaneethan LIVE PLC Questions And Answers 3 August 22nd, 2009 02:06 AM
Siemens S5 PG software installation bdvsia LIVE PLC Questions And Answers 3 March 5th, 2009 02:13 PM
Looking for PG 95 Software for Siemens S5 Redland Brick LIVE PLC Questions And Answers 1 March 24th, 2005 06:51 PM
Siemens S5 Programming Software PhoenixZA LIVE PLC Questions And Answers 3 March 11th, 2005 12:49 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:19 AM.


.