You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old October 26th, 2011, 01:56 AM   #1
kashif84
Member
Pakistan

kashif84 is offline
 
Join Date: May 2010
Location: Lahore
Posts: 3
Delta PLC Analog INPUT COnfiger

Hello dear all, i have a delta DVP20SX211R please tell me how configure analog input 0-10v and 4-20ma and also analog output.

Thanks
  Reply With Quote
Old October 26th, 2011, 09:47 AM   #2
ndzied1
Lifetime Supporting Member
United States

ndzied1 is offline
 
ndzied1's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Chicago, Illinois
Posts: 1,995
I haven't used that one but with the analog expansion card there is a wizard that generates a FROM instruction to read the proper registers to the Data register you specify.

Like all things with these controllers, the data is in there but it may be buried in some strange register. You have to find the register where the data is.

We used the Eaton versions of these controller which I think for yours is the PA controller. In that controller the Analog Channel 0 is in Register D1056 and Channel 1 is in register D1057.

I believe the 0-10 vs. 4-20 is simply how the device is wired but that is on the analog expansion card. Best to read the manual to see what it is on the Analog PLC model.
__________________
nOrM
======================
nOrM=Norman Dziedzic Jr.
Your program may do things you never intended/ When the inputs are in a state you never expected.
  Reply With Quote
Old October 27th, 2011, 01:49 AM   #3
aec
Member
United Arab Emirates

aec is offline
 
Join Date: Sep 2011
Location: dubai
Posts: 162
Hi kashif84,

I think this link will help
http://deltautomation.wordpress.com/...nalog-control/
  Reply With Quote
Old October 27th, 2011, 02:58 AM   #4
kashif84
Member
Pakistan

kashif84 is offline
 
Join Date: May 2010
Location: Lahore
Posts: 3
Analoge Input

Quote:
Originally Posted by aec View Post
Hi kashif84,

I think this link will help
http://deltautomation.wordpress.com/...nalog-control/
Thanks very much hope you will help me in future
  Reply With Quote
Old October 27th, 2011, 05:48 AM   #5
aec
Member
United Arab Emirates

aec is offline
 
Join Date: Sep 2011
Location: dubai
Posts: 162
insha allah
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IR temp analog input, plc display jumping up and down DrWeld LIVE PLC Questions And Answers 4 February 5th, 2011 08:57 PM
1762-1F4 Analog Input toarts LIVE PLC Questions And Answers 2 October 20th, 2010 04:04 PM
A PLC simulator with analog input \ output emulation KaktusJack LIVE PLC Questions And Answers 2 February 5th, 2008 03:21 PM
How to calibrate a load cell & how to program mitsubishi plc for analog input M. HASSAN LIVE PLC Questions And Answers 7 February 24th, 2005 10:53 AM
Analog Input PLC Steve Cheung LIVE PLC Questions And Answers 3 February 12th, 2004 08:08 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:52 AM.


.