You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old October 5th, 2006, 09:08 AM   #1
e_pramod
Member
India

e_pramod is offline
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 29
Terminator I/O T1K-modbus Direct Automation

We are using T1k - modbus terminated IO (Remote IO) with direct automation plc DL-06. We are trying to communicate between the two using the MRW & MRX instruction but it doesn't work.
We have also checked using modscan32 software with RJ12 port with serial cable but they are not talking to each other.
the dips switch setted are as follows
SW1 - ON, SW2-OFF, SW3-ON, SW4-ON, SW-5 -OFF, SW6-OFF, SW7-OFF, SW8-OFF.

Please Suggest

Thanks

Pramod

  Reply With Quote
Old October 5th, 2006, 10:33 AM   #2
icky812
Lifetime Supporting Member
United States

icky812 is offline
 
icky812's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cumming, GA
Posts: 691
The RJ12 port is only for programming of the T1K-MODBUS, the 15 pin port must be used to access the modules.
  Reply With Quote
Old October 5th, 2006, 10:35 AM   #3
ArikBY
Member
Israel

ArikBY is offline
 
ArikBY's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Oranit Israel
Posts: 1,434
DL-06 work perfect with modbus.

1st you need to setup the 2nd port to modbus baud rate prity ect.
2nd check your cabel.
If you still have problem I would contact with Automatin Direct They will help.
__________________
Arik

Barak Control Israel
  Reply With Quote
Old October 5th, 2006, 02:07 PM   #4
e_pramod
Member
India

e_pramod is offline
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 29
Ok RJ 12 is the programming port, we have connected on 15 pin port of terminator and to dl06 onboard port2.
Now the situation is that we are able to force digital output but unable to get values from Analog modules(T1K-08AD-1) on terminator.
we have write the intruction in the pattern LD-KF202, LDK64, LDA O2000 ( location on which i want to write the values that is V2000), Rx TA0.

Please suggest.

Thanks

Pramod
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Automation Direct Servo - First Impression TimothyMoulder LIVE PLC Questions And Answers 6 September 14th, 2006 01:52 PM
Mitsubishi Q Series Modbus TCP module QJ71MT91 set up help req'd... Pocko LIVE PLC Questions And Answers 0 July 30th, 2006 03:45 AM
Automation Direct works just as good as the AB slc500 bbseay LIVE PLC Questions And Answers 42 May 30th, 2005 10:53 AM
Direct Logic Plc's (automation direct) Johnny Rotten LIVE PLC Questions And Answers 28 January 11th, 2005 07:58 PM
Using Lookout and Automation Direct plc's Rmiller LIVE PLC Questions And Answers 6 March 25th, 2003 09:13 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:02 PM.


.