You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old October 26th, 2012, 02:01 PM   #1
mahipatsinh17
Member
United States

mahipatsinh17 is offline
 
mahipatsinh17's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: OHIO
Posts: 5
Hi! omron plc

hi i am new for omron plc and i am trying to figure out pid block in plc, i try to make logic and simulate it but
i am not getting any pid output...
the block i use for pid are
PID(190) AND PIDAT(191)

PLEASE HELP
  Reply With Quote
Old October 26th, 2012, 06:38 PM   #2
robbo
Lifetime Supporting Member
Australia

robbo is offline
 
Join Date: Nov 2005
Location: Australia
Posts: 75
got a screen capture of your code?

do you have an always on bit driving the rung to the pid instruction?
  Reply With Quote
Old October 26th, 2012, 08:04 PM   #3
mendonsy
Member
United States

mendonsy is online now
 
Join Date: Feb 2009
Location: Western NY
Posts: 348
As I recall, PID doesn't work in the CX-One simulation. The best way to test PID is load the program into the PLC and simulate the inputs with a process meter.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plc suggestion aec LIVE PLC Questions And Answers 36 January 2nd, 2012 01:56 AM
Communication Omron PLC and Omron Programmable Terminal TheBeast LIVE PLC Questions And Answers 2 September 16th, 2011 03:23 AM
OMRON CPM2A PLC and RS-232C to the PC vislab LIVE PLC Questions And Answers 7 April 12th, 2007 01:02 PM
OMRON PID in PLC yuyun1610 LIVE PLC Questions And Answers 0 February 25th, 2007 06:48 AM
Omron PLC and ethernetmodule question wwauters LIVE PLC Questions And Answers 3 February 21st, 2005 11:35 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:46 AM.


.