You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old August 1st, 2015, 07:17 AM   #1
IS-SI
Member
Argentina

IS-SI is offline
 
Join Date: Jul 2015
Location: Buenos Aires
Posts: 2
How to skip a fault message on a safeline metal detector

Im repairing a PPH SAFELINE METAL DETECTOR and appear a FAULT 8 MESSAGE.

I KNOW HOW TO REPAIR IT BUT:

APPEARS THE FAULT MESSAGE BUT I CAN'T SKIP IT TO GET ON THE MENU FROM THE MACHINE.

Does someone know how to skip it?

Model N: T-PPH 175 SS 300 HD
  Reply With Quote
Old December 5th, 2017, 11:10 AM   #2
mazatlan30
Member
Mexico

mazatlan30 is offline
 
Join Date: Oct 2017
Location: sinaloa
Posts: 6
Angry

Quote:
Originally Posted by IS-SI View Post
Im repairing a PPH SAFELINE METAL DETECTOR and appear a FAULT 8 MESSAGE.

I KNOW HOW TO REPAIR IT BUT:

APPEARS THE FAULT MESSAGE BUT I CAN'T SKIP IT TO GET ON THE MENU FROM THE MACHINE.

Does someone know how to skip it?

Model N: T-PPH 175 SS 300 HD



saludos aun sigues con el problema de faul 8 como lo solucionastes tanbien tenbgo mismo problema
  Reply With Quote
Old December 5th, 2017, 11:26 AM   #3
bright676
Member
United States

bright676 is offline
 
Join Date: Nov 2012
Location: va
Posts: 368
To get rid of any error on any metal detector would be to repair it as the metal detector is there for a reason and if it is not 100% good we shut production down. Thankful we have 2 metal detectors inline just in case one goes out.

With our yearly calibration and testing from safeline there is no reason to bypass a error message.
  Reply With Quote
Old December 5th, 2017, 12:05 PM   #4
mazatlan30
Member
Mexico

mazatlan30 is offline
 
Join Date: Oct 2017
Location: sinaloa
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by bright676 View Post
To get rid of any error on any metal detector would be to repair it as the metal detector is there for a reason and if it is not 100% good we shut production down. Thankful we have 2 metal detectors inline just in case one goes out.

With our yearly calibration and testing from safeline there is no reason to bypass a error message.

pero el error de faul 8 ocupo solucionarlo algun a bes te salio y como lo solucionastes o alguien que me recomiendes gracias
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CNBR Card fault message arunvedha LIVE PLC Questions And Answers 1 November 25th, 2011 09:22 AM
WinCC flexible Alarms Acknowledgement JNS LIVE PLC Questions And Answers 4 September 7th, 2010 02:04 PM
plc5 message number reset fault michaelchan LIVE PLC Questions And Answers 3 July 24th, 2008 10:31 AM
Simatic MP270 Fault Message urlauber1 LIVE PLC Questions And Answers 14 April 12th, 2006 04:31 AM
Mitsubishi Still Sucks... Eric Nelson LIVE PLC Questions And Answers 23 January 15th, 2003 04:15 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:44 AM.


.