You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old July 7th, 2021, 11:38 AM   #1
Rob S.
Member
United States

Rob S. is offline
 
Join Date: Sep 2008
Location: Maryland
Posts: 730
Evolabel Flexwipe Label Applicators - Interfacing with Rockwell Automation

Good Morning ,

We are looking at getting a Evolabel Flexwipe Label Maker . Have any of you have been involved in using these ?

I'm trying to find a good example and manual on how to interface with a Rockwell Automation ControlLogix , AOP , EDS , etc.

Would you folks have any examples ?

Thanks so much.
  Reply With Quote
Old July 7th, 2021, 03:53 PM   #2
Jim3846
Member
United States

Jim3846 is offline
 
Join Date: Dec 2019
Location: Cincinnati OH
Posts: 213
That's basically a print apply machine.

I think there are a ton of threads on that subject.
  Reply With Quote
Old July 7th, 2021, 04:24 PM   #3
PreLC
Member
United States

PreLC is offline
 
PreLC's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Location: Mars
Posts: 380
Quote:
Originally Posted by Rob S. View Post
Good Morning ,

We are looking at getting a Evolabel Flexwipe Label Maker . Have any of you have been involved in using these ?

I'm trying to find a good example and manual on how to interface with a Rockwell Automation ControlLogix , AOP , EDS , etc.

Would you folks have any examples ?

Thanks so much.
I see that natively it does not seem to have CIP, , although it does have Modbus TCP, as well as digital I/O, among other options.

Depending on your application, pick either or. If one fails, try getting something like this or this
__________________
Ask not what your PLC can do for you, ask what you can do for your PLC.
  Reply With Quote
Old July 8th, 2021, 08:55 AM   #4
L33er
Member
United States

L33er is offline
 
L33er's Avatar
 
Join Date: Feb 2021
Location: North
Posts: 21
Do not go with the Modbus route! No need to buy these fancy modules.
It may not have CIP, but it is TCP/IP. Use socket instead.
  Reply With Quote
Old July 8th, 2021, 09:54 AM   #5
PreLC
Member
United States

PreLC is offline
 
PreLC's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Location: Mars
Posts: 380
Quote:
Originally Posted by L33er View Post
Do not go with the Modbus route! No need to buy these fancy modules.
It may not have CIP, but it is TCP/IP. Use socket instead.
Any documentation for this? TCP/IP with Rockwell, as well as for the printer?
__________________
Ask not what your PLC can do for you, ask what you can do for your PLC.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rockwell Automation Certification Program jerry_smith LIVE PLC Questions And Answers 6 June 30th, 2014 12:44 PM
Rockwell Automation Activation Error (EVMOVE) JulienV LIVE PLC Questions And Answers 4 December 9th, 2007 05:53 PM
Rockwell Automation richie LIVE PLC Questions And Answers 5 October 5th, 2006 02:41 PM
Quick Rockwell Automation Software Question johnnysparks24 LIVE PLC Questions And Answers 4 June 14th, 2006 09:24 AM
Multicast problem with Rockwell Automation Logix fatdragonz LIVE PLC Questions And Answers 8 August 19th, 2005 05:26 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:28 PM.


.