You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old January 4th, 2018, 02:07 PM   #16
shooter
Member
Netherlands

shooter is offline
 
shooter's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: duketown
Posts: 2,617
The symbols are not correct size, check the Imperial setting
__________________
shooter@home.nl
skype shooter paul.deelen
Computer Shooter
Paul Deelen
J. Wassenaerstraat 29
NL 5224 GG 's-Hertogenbosch
+31653300739
  Reply With Quote
Old January 4th, 2018, 02:25 PM   #17
itsm0s
Member
Canada

itsm0s is offline
 
Join Date: Jan 2018
Location: Canada
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by shooter View Post
The symbols are not correct size, check the Imperial setting
Hi,

Can you please explain more? How can I check the settings for symbols?
I've used metric before, and never had problem. This time maybe units inconsistency is the problem!
Thanks
  Reply With Quote
Old January 4th, 2018, 02:27 PM   #18
itsm0s
Member
Canada

itsm0s is offline
 
Join Date: Jan 2018
Location: Canada
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by the_msp View Post
Try turning snap to grid off and using the multi-place trick... it automatically aligns the placed objects with other objects
Patrick,

What do you mean by multi-place trick? Can yoy please explain more? I turned the grid off, but still doesn't work.
  Reply With Quote
Old January 4th, 2018, 05:31 PM   #19
the_msp
Lifetime Supporting Member
United Kingdom

the_msp is offline
 
the_msp's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Northern Ireland
Posts: 568
https://youtu.be/UZXvR52u0Q8
__________________
Regards,

Patrick

https://www.youtube.com/user/MrMatrixEngineering
  Reply With Quote
Old February 8th, 2018, 05:19 AM   #20
ivo.maenen
Member
Belgium

ivo.maenen is offline
 
ivo.maenen's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 590
Yesterday I imported an backup^-project form V1.9 into v2.5 and had the same problem with the new 'potential-arrows'
( e.g. ---> L1)that I placed.

So maybe that's a reason why this occurs.
__________________
Assumptio mater errorum est.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem in reading electric diagram. gdalianis LIVE PLC Questions And Answers 5 January 12th, 2017 05:43 PM
Eplan electric P8 1.9 big fonts after recover project maruder1991 LIVE PLC Questions And Answers 0 October 25th, 2016 06:45 AM
Roll Grinding CNC Machine Problem BIJOY LIVE PLC Questions And Answers 1 May 23rd, 2010 03:28 PM
Ab Plc5 Rio Problem. fernandes LIVE PLC Questions And Answers 5 March 7th, 2004 01:25 PM
PLC5/40 Backplane Problem????? Andrew Evenson LIVE PLC Questions And Answers 18 August 24th, 2002 07:06 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:34 AM.


.