You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old October 18th, 2017, 12:34 PM   #1
Furbs
Member
United States

Furbs is offline
 
Join Date: Sep 2013
Location: USA
Posts: 29
Logix Task Monitor

Is there a way to get the data about the CPU Usage into our HMI? I see that Rockwell can read the task scan time and the configuration time, which will give us some indication, but this does not account for CPU Usage for All Tasks. Is there way to pull in all the background task information as well? I've browsed from FactoryTalk and I've looked through the GSVs but I dont see anything terribly useful. We have over 100 PLCs and I'd like to make a dashboard screen to view all these so we know when we need to increase a period time for a task. Currently we have to suspect a CPU is high, then run the Task Monitor to determine how bad it is.

We have ControlLogix, versions 19 - 28.

Thanks in advance,
  Reply With Quote
Old October 18th, 2017, 12:45 PM   #2
jkerekes
Member
United States

jkerekes is offline
 
jkerekes's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: NJ
Posts: 2,122
Plant PAx has an add-on instruction for this.
__________________
John
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to configure T-100 card in Simovert drive using drive monitor software. sultanahmed LIVE PLC Questions And Answers 6 July 1st, 2017 07:26 AM
Logix5000 Task Monitor 3.4.1.0 and L85E CPU Pete_S LIVE PLC Questions And Answers 5 June 7th, 2017 03:09 PM
CompactLogix Tasks - Is Continous Bad? FactoryTalktotheHand LIVE PLC Questions And Answers 15 July 3rd, 2015 06:08 PM
Compact Logix Remote Racks The Plc Kid LIVE PLC Questions And Answers 10 September 29th, 2009 05:11 PM
Power Flex, Drive Logix and Control Logix Tim LIVE PLC Questions And Answers 2 January 4th, 2007 05:37 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:33 PM.


.