You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old April 14th, 2015, 10:15 PM   #1
antsrealm
Member
Australia

antsrealm is offline
 
Join Date: Dec 2010
Location: Brisbane
Posts: 171
Smartguard 600 remote IO comments ??

Hi, Does anyone know how to add comments to remote safety IO on the the smartguard 600 controller.

I have 1791DS series remote IO but cant work out how to add comments to that IO. Is there a way to achieve this?

Thanks,
Tont.
  Reply With Quote
Old April 14th, 2015, 11:45 PM   #2
ASF
Lifetime Supporting Member
Australia

ASF is offline
 
Join Date: Jun 2012
Location: Australia
Posts: 2,698
I came across the same thing myself last year, and I don't think there is. I put the question to a few local AB gurus and none of them could work it out, although I never got as far as putting in a call to tech support.

Stupid though, when you can comment the base unit I/O. I'll hang around in case anyone can prove me wrong
  Reply With Quote
Old April 15th, 2015, 12:39 AM   #3
antsrealm
Member
Australia

antsrealm is offline
 
Join Date: Dec 2010
Location: Brisbane
Posts: 171
Yeah that's what I found. Curious to see what others say.
  Reply With Quote
Old April 15th, 2015, 01:46 AM   #4
brendan.buchan
Member
Australia

brendan.buchan is offline
 
Join Date: May 2010
Location: Melbourne
Posts: 435
Went through this issue a few years ago.

http://www.plctalk.net/qanda/showthr...ght=smartguard

I'm over using these Smartguard controllers, they are a pain in the *** to work with.

I try and use SICK FlexiSoft's where possible now.
  Reply With Quote
Old April 15th, 2015, 06:04 AM   #5
antsrealm
Member
Australia

antsrealm is offline
 
Join Date: Dec 2010
Location: Brisbane
Posts: 171
OK, thanks Brendan. You would think they would have improved that by now. Pretty pathetic compared to what competitors are doing.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Comments in PLC breaking IO server with Wonderware? #V21 #DASServer xC0MMAND0x LIVE PLC Questions And Answers 4 July 17th, 2014 05:22 PM
Ethernet from remote IO rocksalt LIVE PLC Questions And Answers 7 April 16th, 2014 11:12 AM
S7 1200 IO comments JOLTRON LIVE PLC Questions And Answers 2 September 22nd, 2011 01:42 PM
PLC-5 Question for Online Addition of Flex IO AI card on Remote IO Link usman379 LIVE PLC Questions And Answers 2 December 28th, 2010 05:13 PM
SLC 5/05 To Remote IO K.C. LIVE PLC Questions And Answers 9 March 10th, 2003 03:17 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:41 AM.


.