You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old March 13th, 2018, 05:03 PM   #1
NetNathan
Lifetime Supporting Member
United States

NetNathan is offline
 
Join Date: Nov 2011
Location: Corona, CA
Posts: 1,441
RX3i Invalid Sweep Mode error??

I am starting a new plc.
Download okay no faults.
But on CPU Start I get:
Error 8533: Unable to start runtime. Controller Error - Invalid sweep mode [0x05][0xF6] [0x803D0022]

What causes this error??
__________________
****Control Freak****
Net is where I be and Nathan is me.
  Reply With Quote
Old March 13th, 2018, 05:08 PM   #2
NetNathan
Lifetime Supporting Member
United States

NetNathan is offline
 
Join Date: Nov 2011
Location: Corona, CA
Posts: 1,441
Doh...
Nevermind...1st CPU305 I started up that had "Run Mode" set to "Run Out Disabled"??
__________________
****Control Freak****
Net is where I be and Nathan is me.
  Reply With Quote
Old March 13th, 2018, 05:08 PM   #3
Steve Bailey
Lifetime Supporting Member + Moderator
United States

Steve Bailey is online now
 
Steve Bailey's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: The boondocks of Western Massachusetts USA
Posts: 6,534
Is the Run/Stop switch on the CPU in the correct position?
  Reply With Quote
Old March 13th, 2018, 05:09 PM   #4
NetNathan
Lifetime Supporting Member
United States

NetNathan is offline
 
Join Date: Nov 2011
Location: Corona, CA
Posts: 1,441
Loos like you got here just as I did..
__________________
****Control Freak****
Net is where I be and Nathan is me.
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CMMO-ST-C5-1-LKP , FESTO, Error 0x47 Modbus connection with master control xfr82 LIVE PLC Questions And Answers 1 August 30th, 2018 04:31 AM
Micrologix 1400 Fault 0052H caleno LIVE PLC Questions And Answers 15 March 15th, 2018 07:42 AM
PID - what is it anyway? Ron Beaufort LIVE PLC Questions And Answers 21 November 25th, 2014 06:36 PM
PID help needed SLaubach LIVE PLC Questions And Answers 23 December 8th, 2011 12:49 PM
MPI comunication Manuel Raposo LIVE PLC Questions And Answers 22 July 16th, 2007 06:24 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:30 AM.


.