MicroLogix 1200 Channel 0 Lockup

jgreenewv

Lifetime Supporting Member
Join Date
Aug 2002
Location
New Mexico, USA
Posts
242
Hello again. I have a system where I am trying to message between a SLC 5/04 and a MicroLogix 1200 over radio modems. If I start fresh, the following occurs:

The SLC 5/04 performs a read MSG
The MicroLogix 1200 responds
The SLC 5/04 performs a write MSG
The MicroLogix 1200 responds

This occurs six more times, every 30 seconds. After the twelfth response from the Micrologix, it will not respond again without a power cycle. Anyone had something like this happen to them? If it helps any, the SLC is an OS401 series C, and the MicroLogix is a Series C. The SLC has been out in the field for approximately 18 months with no problems, and the SLC is brand new. If I connect them up using a cable, this does not happen. Any suggestions? Thanks.
 

Similar Topics

I've set the channel 0 communications port (this is a two port unit) to 9600 baud to accomodate a display panel connected to that port. On ever...
Replies
1
Views
1,834
Hi everyone, I'm working on a project where I need to exchange data between a Siemens S7-1200 PLC and an Allen-Bradley MicroLogix 1400 PLC. The...
Replies
8
Views
266
I have a MicroLogix 1200 that has an 8 input and a 16 output. Every 6 months-year I get a fault and when online go to error it is something like...
Replies
3
Views
362
Have a bad output on a Micrologix 1200. Moved wire over to an available output, changed program to associate with new output. downloaded program...
Replies
8
Views
666
I need help achieving the following task: ML1200 sending 4 to 20 mA thru analog output ch0 to a DC speed controller analog input(4 to 20 mA) my...
Replies
3
Views
579
Back
Top Bottom