You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old February 5th, 2005, 08:22 PM   #1
lab
Member
Canada

lab is offline
 
lab's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 48
Question gx developer

Hi,
I'm new to the Mitsubishi line of plc, I'm programing a FX1S-14MT plc using gx developer v8.07, I have upgrade to just the last little while and am wondering how to start my gx simulator program, it was installed , does it run through gx developer or is it it's own program?
Thanxs in advance
Best Regards
Lab
  Reply With Quote
Old February 6th, 2005, 02:04 AM   #2
Tmu
Member
Finland

Tmu is offline
 
Tmu's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Järvenpää, Finland
Posts: 73
Run LLT through GX-developer. Try Tools-menu=>Start ladder logic test and stop from the same Tools-menu. Button to LLT is in program toolbar (last).

Full? monitoring and bit-tests are awailable in you case, I think.

Tmu
  Reply With Quote
Old February 6th, 2005, 04:14 AM   #3
Goody
Member
United Kingdom

Goody is offline
 
Goody's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Huddersfield W Yorks UK
Posts: 1,079
You run GX dev AND have a project open.

If the simulator software is installed there will be a blue button to start the simulator.



The software then simulates as if a real PLC was connected to your PC.
You have to do exactly the same things for uploading/downloading as you would with a real plc.

Last edited by Goody; February 6th, 2005 at 04:40 AM.
  Reply With Quote
Old February 6th, 2005, 11:07 AM   #4
lab
Member
Canada

lab is offline
 
lab's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 48
Hi,
I have that icon and it is high lighted, but when I press it I get an error, "failed to activate ladder logic test" is my simulator software corrupted?
Thanxs in advance
Best Regards
Lab
  Reply With Quote
Old February 6th, 2005, 11:30 AM   #5
Tmu
Member
Finland

Tmu is offline
 
Tmu's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Järvenpää, Finland
Posts: 73
Have you tried to uninstall it using Windows add-remove sw: GX simulator and re-install it?

I just install that simulator ver 6.0 (after installing) GX -Dev without any problem.
Tmu
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A question for Goody about Gx Developer. ian.smith7 LIVE PLC Questions And Answers 6 May 13th, 2009 12:29 PM
Porting C code using GX Developer Frosty_4th LIVE PLC Questions And Answers 14 January 8th, 2005 12:25 AM
Copy ing GX Developer files The_Wanderer LIVE PLC Questions And Answers 3 December 8th, 2004 06:29 AM
GX Developer 8 - GX IEC Developer jim5 LIVE PLC Questions And Answers 1 November 28th, 2004 04:50 AM
Gx Developer IEC Mylo LIVE PLC Questions And Answers 0 April 2nd, 2003 07:30 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:13 AM.


.